Beyrut'ta "Fetih" ve "Hamas" Arasında  Toplantı Düzenlendi

Beyrut'ta "Fetih" ve "Hamas" Arasında Toplantı Düzenlendi

"Fetih" hareketinin Merkez Komitesi üyesi Azzam el-Ahmad, "Hamas"ın siyasi bürosunun bir üyesi ile bir araya geldi ve ulusal safları birleştirme ve Filistin evini Filistinlilerin karşısına çıkacak şekilde düzenleme çabalarını güçlendirmeyi vurguladılar.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

"Fetih" hareketinin Merkez Komitesi üyesi ve ulusal ilişkiler komiseri Azzam el-Ahmad bugün Pazar günü "Hamas" hareketinin siyasi büro üyesi ve hareketin yurtdışındaki başkan yardımcısı ile bir araya geldi.

Wafa haber ajansına göre , toplantı sırasında, ulusal safları birleştirme çabalarını güçlendirme, Filistin evini işgale karşı koyma, Benjamin Netanyahu hükümetinin sömürge yerleşimlerini genişletme projelerine karşı koyma ve Mescid-i Aksa'nın bölünmesine vurgu yapıldı.

Aynı şekilde, katılımcılar Filistin ulusal haklarına ve değişmezlerine bağlılığı, normalleşme ve yerleşim projelerini reddetmeyi ve Cezayir'in Filistin'in yeniden birleşmesi için Cezayir Deklarasyonu'na uygun diyaloglarının sonuçlarını uygulamayı teyit ettiler.

Ulusal birliğin güçlendirilmesini ve Filistin halkının özgürlük, geri dönüş ve bağımsızlık hedeflerine ulaşmak için mücadelenin sürdürülmesini vurguladılar.