Batı Şeria'da Çatışmalar Devam Ediyor

Batı Şeria'da Çatışmalar Devam Ediyor

Sabahleyin işgal güçlerinin Nablus'a düzenledikleri baskında üç Filistinli gencin şehit edilmesinin ardından Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil'de meydana gelen çatışmalarda bir kişi daha şehit oldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verdiği bilgilere göre Mü'min Yasin Cabir isimli 17 yaşında bir genç El-Halil'de meydana gelen çatışmalarda göğsüne gerçek merminin isabet etmesi sonucu ağır yaralandıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı'nın verdiği bilgilere göre Mü'min Yasin Cabir'in göğsüne isabet eden mermi kalbini deldi ve kalbi durmuş vaziyette çok ağır bir durumda Halk Hastanesi'ne ulaştırıldı. Burada yoğun çabalar neticesinde kalbi yeniden çalıştırıldı, ama çok geçmeden durumu kötüleşerek hayatını kaybetti.

El-Halil şehrinin merkezinde meydana gelen çatışmalarda bir gencin daha ağır yaralandığı ve ameliyata alındığı haber verildi.

İşgal güçlerinin sabahleyin Nablus'a düzenledikleri baskında da İbrahim En-Nablusi, İslam Sabuh ve Hüseyin Taha isimli gençler şehit olmuş, verilen en son rakamlara göre 69 kişi de yaralanmıştı.(Filistin Enformasyon Mer