Başörtüsü Eylemleri'nde Bu Hafta (FOTO)

Başörtüsü Eylemleri'nde Bu Hafta (FOTO)

Ankara'da 639.,

ANKARA İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ PLATFORMU 639. HAFTA BASIN AÇIKLAMASI

Es Selamünaleyküm; Değerli katılımcılar!
Türkiye’de ve dünyanın neresinde olursa olsun din, inanç, düşünce, ifade özgürlüğü, baskı, engellemeler, insanlığa yapılan tüm saldırı ve zulümlere karşı MÜSLÜMANCA tavır koyma amacıyla oluşturduğumuz platformumuzun 639.Hafta Basın Açıklamasına hoş geldiniz.

Kudüs’e ziyaret için seyahat eden Türk vatandaşı Ebru Özkan hala göz altında… 11 Hazirandan beri sebepsiz gerekçesiz bir Müslüman hanım Siyonist İsrail tarafından göz altında tutuluyor. İsrailin bu kafasına göre gözaltı uygulamasının en temel sebebi özellikle Türkiye’den Filistine yapılan ziyaretlerin önünü kesmek…

Filistine ziyaretlerin yoğunlaşmasını engellemek için göz korkutmak.

Ama daha ziyade Müslümanlar özelinde Türkiye’ye ve dünyaya “ben istediğim zaman istediğim kişiyi gözaltına alırım, hiçbir hukuki kaideyi tanımam ve kimse bana bir şey yapamaz” demektedir.

Bu pervasızlığın izahı ancak böyle yapılır. Siyonist katil çete yapılanması bu pervasızlığından ancak gerekli şekilde cevap verilirse vaz geçer. Katil ve zalimlerin anladığı tek şey güçtür. İsrail bir vatandaşımızı gözaltına aldığında Türkiye devlet olarak buna en sert şekilde cevap vermelidir. Güçlü ve büyük devlet olmanın göstergesi vatandaşını korumaktan geçer.

20 Gündür Siyonist zindanlarda tutsak edilmiş bir Müslüman kızın, bir Türk vatandaşının akıbetine dair doğru düzgün bir haber alınamıyorsa, bu zulmü yapan siyoniste hesap sorulmuyorsa burada ciddi sıkıntı vardır. Mütekabiliyet kurallarına göre şimdiye kadar İsrail kimlikli ziyarete gelenler gözaltına alınmalı ve gerekli adımlar atılmalıydı. Devletin bu konuda en üst seviyede adım atıp Siyonist çetenin bir daha bu şekilde bir şeye tevessül edemeyeceği tavrı göstermesini bekliyoruz.
Suriye’de katliam devam ediyor.

Türk ordusunun girdiği bölgelerde huzur ve sükunet hakimken Rusya desteğiyle rejim güçleri masum halkı katletmeye devam ediyor. Suriye Dera’da rus uçaklarının yaptığı saldırıda onlarca insan katledildi. Saldırı sebebiyle bir çok insan evinden ayrılmak zorunda kaldı. Uluslarası güçler katliamı seyretmeye devam ediyor. Bu saldırıların Astana’da yapılan anlaşmalara rağmen yapılıyor oluşu da gözden kaçmamalı.

Katil ve zalimlerin Müslüman Coğrafyadan elini çekip gideceği güne kadar mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz.
28 Şubat brifingli yargısı tarafından cezaevine atılan mazlumların bu kurban bayramında evlerinde olmalarını istiyoruz.

Bu kadar senelik iktidar döneminde Ak parti, her şartta vatan millet ve ümmet maslahatını gözeterek arkasında durmuş ve mazlum oldukları zulme uğradıkları herkesçe bilinen bu insanları en kısa sürede cezaevinden çıkartmalıdır

Son olarak: İnanç Özgürlüğü bileşenlerinden Vahdet Vakfı yöneticilerinden Muhittin Özdemir hocamızın validesi vefat etmiştir. Merhumeye Allahtan rahmet diliyoruz. Rabbim merhametiyle muamele etsin sabır versin kalanlara.

Bütün insanların akıl, nesil, can, mal ve din emniyetlerinin sağlandığı bir dünyada buluşmak temennisiyle katılımlarınız için teşekkür ediyoruz

ANKARA İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ PLATFORMU