"BANKA İÇİN TEHECCÜD NAMAZINA KALKIYORLAR"

"BANKA İÇİN TEHECCÜD NAMAZINA KALKIYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da STK temsilcilerinin yemeğinde paralel çetenin kendisini ve ailesini tehdit ettiğini söyledi.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan Bursa'da STK temsilcilerinin organize ettiği yemekte önemli açıklamalarda bulundu. Paralel çetenin hainliğinden basheden Erdoğan, bu çetenin kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Biz vatandaşımızla buluştukça birileri bundan rahatsız oldular. Neymiş biz nereye gidersek onlar da oraya gidecekmiş. Bu sizin asli göreviniz zaten. Bizi takip etmeleri onlar için kazançtır. Bursa'ya da geleceklerdir. Onlara şu soruyu sorun: Şimdiye kadar neredeydiniz?

"BEN MEYDANLARDAN GELDİM"

Diğeri YSK'ya başvuruda bulunuyor. Cumhurbaşkanına seçimlere kadar meydanları yasaklayın. Bunların yaptığı işte ciddiyet yok. Milletimiz de bunları ciddiye almıyor. Siyaset aşk işidir.

Cumhurbaşkanlığına meydanlardan geldim. Ben milletimin içinden geldim. Her zaman milletimle oldum.

"RAHMETLİ ÖZAL YALNIZ ADAMDI BİZ DEĞİLİZ"

Benim Ankara'da otrumamı, boğazda keyif çatmamı bekleyenler daha çok beklerler. Cumhurbaşkanına karşı halkı isyana çağırma zilleti size yeter.

Rahmetli Özal'a da bunu yapmışlardı. Özal yalnız adamdı. Hamdolsun biz yalnız değiliz milletimizle beraberiz.

"BUNLARIN BAŞINDAKİ AMERİKA'DAKİ ZAT"

Türkiye'nin güçlenmesinden rahartsız olanlar var. Bazıları da bunlara maşalık yapıyor. Kendi ülkelerini şikayet ediyorlar. Ellerinde pankartlar ingilizce bir de tweet atıyorlar. Belli kuruluşlara. Bunların başındaki zat Amerika'da bir makale yazıyor. Baştan aşağı şikayet.

"BENİ VE AİLEMİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER"

Bu çete Türkmenler'e giden tırları durdurdu. Bunlar şimdi beni ve ailemi tehdit ediyorlar. Zannediyorlar ki bu tehditleri yaparsak, bunlar biraz kendilerine çeki düzen verirler.Buradan söylüyorum: Rabbimin bize vermiş olduğu bu canı Rabbim'den başka kimsenin almaya gücü yetmez. Bu şahsım için de, çocuklarım için de böyledir.

"DİNLEDİNİZ, HER ŞEYİ YAPTINIZ"

Dinlediniz, her şeyi yaptınız. Bu sizin rezilliğinizdir. Bunların eteklerindeki her şey dökülecek. Kendi ülkesine bu kadar zarar verenler nasıl haktan hukuktan bahsedebilir.

"SEN HOCA MISIN BANKA ORTAĞI MI?"

Bir bankaya el konuluyor. Amerika'daki gazeteye yazıyor. Sen hoca mısın? Katılım bankasının bir ortağı mısın? Yeni bir fetva veriyor. Diğer bankalardan kredi çekip o bankaya yatırın. Bunlar için her yol meşru. O öğretmenleri, o polisleri borçlandıracaksın. Böyle bir şebeke olamaz. Bunlar yıllarca milletin emeğini çaldılar.

"BANKA İÇİN TEHECCÜD NAMAZINA KALKIYORLAR"

Yolda bir grup kızımızı gördüm. Garip işaretler yapıyorlardı. O görünüm içinde olup o işaretleri yapmaları gerçekten üzücü.

Tweet atıp banka için teheccüd namazına kalkın diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?

Düşün artık bu milletin yakasından. Benim ofisimi dinleyenlerden iki tanesi Romanya'da yakalandı. En kısa zamanda iadeleri gerçekleşecek. Tam bir çete. " dedi.