Bahçeli: Erdoğan'ın Sözleri Umut Vericidir

Bahçeli: Erdoğan'ın Sözleri Umut Vericidir

Bahçeli, Cumhurbaşkanı'nın 'Dolmabahçe mutabakatı' konusunda sarf ettiği sözleri için 'umut vericidir' dedi.

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı 24 Nisan günü Adana'da 'Dolmabahçe Mutabakat falan söz konusu değildir' demiştir. Biz de yıllarca bunu söyledik, rezalet olduğunu söyledik. Sözde AKP-PKK görüşmesini yerin dibine soktuk. Erdoğan'ın sözleri umut veriricidir" dedi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİ UMUT VERİCİ"

"Cumhurbaşkanı 24 Nisan günü Adana'da 'Dolmabahçe Mutabakat falan söz konusu değildir' demiştir. Biz de yıllarca bunu söyledik, rezalet olduğunu söyledik. Sözde AKP-PKK görüşmesini yerin dibine soktuk. Erdoğan'ın sözleri umut vericidir. PKK'nın meclisteki uzantılarıyla yanak yanağa oturan AKP'li siyasetçilere de Sayın Erdoğan'ın söyleyeceği bir çift sözü olmalıdır. Artık demokratik bir açılım yoktur, çözüm süreci çoktan gömülmüştür."

"TÜRKİYE'Yİ TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARA BIRAKMAYIZ"

"Şimdi gün Türk milletinin çelikten bileğini hainlerin başına indirme günüdür. Karşımızdaki ihanet şebekesi çökertilecektir. Bunun başka bir çaresi kalmamıştır. Türkiye'yi ihanet kadrosuna kurban ettirmeyiz. Türkiye'yi tek dişi kalmış canavara bırakmayız. "

İSMAİL KAHRAMAN'A DA CEVAP VERDİ

TBMM Başkanı Kahraman'ın laiklikle ilgili sözlerine de değinen Bahçeli, "Meclis Başkanı derhal sözünden dönmelidir. Türkiye'yi bir başka yere sürükleyebilecek. Karanlık kuyuya itebilir" dedi.