B.Yıldırım: Erbakan'ın Vasiyeti Yerine Gelecek

B.Yıldırım: Erbakan'ın Vasiyeti Yerine Gelecek

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, katıldığı bir konferansta, İsrail'in Ortadoğu'da yalnızlaştığını vurguladı ve 'İsrail yanlılarını deşifre ediyoruz' dedi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Türkiye bürokrasisindeki İsrail yanlılarını deşifre ettiklerini belirtirken, Osmanlıca eğitime karşı çıkanlar ile ilgili de cahillik ifadesini kullandı.

Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen 'Kudüs ve Etekleri' konulu konferansa (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım konuşmacı olarak katıldı. Kur'an okunmasıyla başlayan konferansta konuşan Bülent Yıldırım, İsrail’in Ortadoğu’da yalnızlaştığını savundu. Türkiye bürokrasisindeki İsrail yanlılarını deşifre ettiklerini kaydeden Yıldırım, "Mavi Marmara'ya karşı olanların köklerinin nerede olduğunu anladık mı, anlamadık mı? Gördük mü, görmedik mi? Evet gördük. Ne yaptılar? İHH’nın TIR’larına saldırdılar. Ne yaptılar? Kilis’teki büromuza saldırı yaptılar. Şimdi başka bir şey deşifre ediyoruz. Allah’ın izniyle Türkiye’nin bürokrasisi içerisinde var olan diğer İsrail yanlılarını da deşifre ediyoruz. Başka paralelleri de deşifre ediyoruz. Şimdi bakın Kürt meselesi çözülecek Allah’ın izniyle. Hiç çaresi yok. Niye yok? Çünkü Kürtlere Allah’ın vermiş olduğu bütün hakları bütün devletler vermek mecburiyetinde. Doğu Türkistan için ne istiyoruz biz Çin’den? Uygurca eğitim yapma hakkına dokunma. Niye diyoruz bunu? Allah onu uygur yaratmış da ondan. Allah onlara o dili vermiş de ondan. Kürtler için de aynı şey. Allah onları Kürt yaratmış. Dilleri de Kürtçe. Doğal olarak ne olacak? Onların da Kürtçe eğitim hakkı olacak" dedi.

Osmanlıca eğitiminin alkışlanması gerektiğini ifade eden Yıldırım, karşı çıkanların da cahil olduğunu söyledi:

"Bakın bir Yahudi Osmanlıca ve Arapça biliyor. Geliyor ve senin arşivlerine giriyor. Gidiyor ve senin kutsal saydığın Mescid-i Aksa’nın etrafındaki evleri yıkıyor. Orayı kendine mal ediyor. Sen de hala burada Osmanlıca eğitimi verilsin mi, verilmesin mi? Ne kadar cahil adamsınız. 600 yılı yok sayan ancak bir cehalettir. Önümüzdeki günlerde bir davamız daha gelecek Allah’ın izniyle. İsrail’i deşifre eden. Göreceksiniz kimler gidip o Mavi Marmara Gemisi’ne saldırmışlar. Bütün bunlar ortaya çıkacak. Rahmetli Erbakan hoca derdi ya 'Bu Siyonizm'in kolları bütün dünyayı sarmış.' İşte o vasiyeti yerine gelecek."