Aslanlar Yuvası: Direniş Devam Edecek; Bizim Biteceğimizi Sanan Hayal Kuruyor

Aslanlar Yuvası: Direniş Devam Edecek; Bizim Biteceğimizi Sanan Hayal Kuruyor

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde askeri oluşum niteliğindeki Aslanlar Yuvası grubu bir mesaj yayımladı

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde askeri oluşum niteliğindeki Aslanlar Yuvası grubu dün (28 Ekim Cuma) akşam yaptığı açıklamada Aslanlar Yuvası'nın son bulduğunu zannedenin hayal kurduğunu dile getirdi.

Grup, Telegram'daki resmi kanalından yaptığı açıklamada şu ifadeye yer verdi: "Bizim gerçek direnişçilerimiz üç kesime ayrılmıştır: Bir kesim şehit olup gitti, bir kesim direnişin devam etmesi için Allah yolunda yaralandı, elleri ayakları koptu, bir kesim de Allah'ın beklemekte olan askerleridir ki onları Allah'tan başka kimse bilmez."

Grup açıklamasında, "Filistin halkı şundan emin olmalıdır ki gökleri direksiz bir şekilde yükselten Allah'a yemin olsun, bizden bir kişi bile kalsa o, direnişin devam etmesi fikriyle ölecektir." ifadesine yer verdi.

Grup açıklamasında Filistin'in işgalden kurtarılması için mücadele eden bütün silah arkadaşlarına selamlarını iletirken, bu yolda ölenlerin hepsinin sözlerinde sadık kaldıklarına dikkat çekti.

Grup, Nablus halkına da işgalcileri zor günlere sokmak için hazırlıklarını yaptıklarını dile getirdi.

Aslanlar Yuvası'nın ileri gelen komutanlarından Vedi' El-Huh geçtiğimiz Salı günü işgal güçlerinin Nablus'a düzenledikleri baskında dört arkadaşıyla birlikte şehit edilmişti.

FİEM