Anadolu Gençlik Derneği: İklim Yasasına Karşı Herkesi Uyarıyoruz

Anadolu Gençlik Derneği: İklim Yasasına Karşı Herkesi Uyarıyoruz

Anadolu Gençlik Derneği, küresel gündemin bir parçası olarak TBMM’de de oylamaya sunulacak olan İklim Yasası’na karşı uyarılarda bulundu.

Gençlik Derneği ( AGD), küresel gündemin bir parçası olarak TBMM’de de oylamaya sunulacak olan İklim Yasası’na karşı uyarılarda bulundu.

AGD, yayınladığı açıklamada İklim Yasası’nın ekonomik sömürüyü derinleştireceğini ve üretimi kısıtlayacağını kaydetti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Küresel Emperyalist ve Siyonist çetenin "Küresel Isınma ve İklim Krizi" adı altında ortaya koydukları ifsad projelerinin asıl amacının dünya nüfusunu azaltma, tüm inançları yok etme, insanlığı tam kontrol ve köleleştirme çalışması olduğunu biliyoruz. 54 Yıllık Milli Görüş mücadelemiz bu çetenin dahili ve harici planlarına karşı yapıldı.

Şimdi Türkiye'mizde ve tüm dünya ülkelerinde bu amaçlarını "İklim Kanunu" bahanesiyle yasalaştırıp hedeflerine ulaşmak istiyorlar.

Siyonizm ve Küresel Emperyalizm hiçbir zaman insanlığın faydasına bir şey istememiş ve bir çalışma yürütmemiştir. Yakın geçmişte yaşadığımız Covit 19 pandemisi ve kısıtlamalarının daha ötesinde sert yaptırımlarla insan hareketlerini, özgürlüklerini ve üretimlerini kısıtlayacak İklim Yasası, Meclisimize sevk edilmektedir. Bu iklim yasası kesinlikle meclisten geçmemeli ve yasalaşmamalıdır.

Devlet yetkililerimizi ve sorumlu kamuoyumuzu uyarıyoruz. Bir kez daha Milli Görüş'ün haklı çıkacağı gerçeğini tarihin ve milletimizin teveccühüne bırakıyoruz.