Alparslan Kuytul'dan Cübbeli Ahmet'e Tepki

Alparslan Kuytul'dan Cübbeli Ahmet'e Tepki

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki göstererek "Cübbeli derin devlet ne istiyorsa ona göre konuşuyor" dedi.

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye tepki gösterdi. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın terör devleti İsrail ile hükümetin yakınlaşmasına tepki gösterdiği açıklamalarını eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca'ya eleştiriler dinmiyor.

"CÜBBELİ BUNUN NEYİNDEN RAHATSIZ OLUYOR"
Kuytul da sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Cübbeli'nin eleştirilerine karşı "Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın açıklamasında hiçbir sıkıntı yok. Elbette İsrail ile her türlü ilişkiyi tehlike olarak görüyoruz. İsrail'i tanımayı reddediyoruz. Hükümetin İsrail'e karşı yumuşamasını tehlike olarak görüyoruz ve görmeliyiz. Cübbeli bunun neyinden rahatsız oluyor. Saldırmak için bahane mi arıyor?" dedi.

"Cübbeli'nin bir tane kafire düşman olduğunu göremiyorum. Demek ki, kendisine böyle bir rol verilmiş ve o rolü oynuyor." diye açıklamada bulunan Kuytul, şöyle devam etti:

Herkesin aleni bildiği kafirlere bir düşmanlığı yok ve İslam düşmanı olarak bilinen derin devlete çok muhabbeti var. Derin devletten yardım istiyor. Derin devlet bu işe müdahale etsin diyor. Düşünebiliyor musunuz? Derin devlet nedir? Şu bizim siyah gözlüklüler...
Derin devlet demek, faili meçhul cinayetler demektir. Derin devlet cinayet işler. Faili meçhul cinayetler, derin devletin işidir. Derin devlet, hükümete baskı yapar. Derin devlet, gerekirse darbe yaptırır. Cübbeli bunları savunuyor. Sanki derin devlet hepsi böyle vatanperver insanlar... Bunların içinde vatanını satanlarda olabilir ayrıca İslam düşmanları çok. İsterse vatanperver olsun. Her şey vatanperverlik mi?
Biz Müslümansak İslami açıdan bakmak zorundayız. Derin devlete İslami açıdan baktığımız zaman bunlar vatanperver olsalar bile bir çoğu İslam düşmanı ama Cübbeli'nin umrunda bile değil. O sadece milliyetçi olsunlar onun için yeterli. Vatanın, milletin birliğini koruyama çalışsınlar isterlerse İslam'a düşmanlık yapsınlar, Cübbeli'nin pek umurunda değil."
"PERİNÇEK'E ÖVGÜLER DÜZEN CÜBBELİ, KAFİRE KARŞI TEPKİ GÖSTERMİYOR"
"Tarikatların, cemaatlerin kökünü kurutacağız diyen Perinçek'e övgüler düzen Cübbeli, kafire göstermediği tavrı başkasına gösteriyor." açıklamasında bulunan Alparslan Kuytul, "Derin devletin rahatsız olduğu konular hakkında konuşan Cübbeli, bir hoca gibi konuşmuyor. Derin devletin rahatsız olduğu tüm konulardan Cübbeli de rahatsız. Derin devlet ne istiyorsa Cübbeli de onu istiyor. Bu bir hoca tavrı değil, ne tavrı olduğuna ona siz karar verin." şeklinde konuştu.