Ali Babacan: Erdoğan Soros'la 2-3 kez Yüz Yüze Görüştü

Ali Babacan: Erdoğan Soros'la 2-3 kez Yüz Yüze Görüştü

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın George Soros ile geçmişte birden fazla görüştüğünü açıkladı. "‘Erdoğan'ın George Soros'la en az iki üç defa yüz yüze görüşmüşlüğü var.


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın George Soros ile geçmişte birden fazla görüştüğünü açıkladı. "‘Erdoğan'ın George Soros'la en az iki üç defa yüz yüze görüşmüşlüğü var. Türkiye’ye yatırım yapın, Türkiye’de daha çok iş yapın’ türü görüşmelerdi bunlar" diyen Babacan, bir görüşmede kendisinin de olduğunu ifade etti.

Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Osman Kavala konusunda eleştirilerde bulunduğu George Soros hakkında "Bir zamanlar baş tacımızdı" açıklamasının ardından Ali Babacan'dan da benzer bir açıklama geldi.

Babacan, "Sayın Erdoğan'ın George Soros'la en az iki üç defa yüz yüze görüşmüşlüğü var. Bir tanesinde ben de vardım hatırladığım kadarıyla" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Babacan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ülkemizin sorunlarına çözüm üretmenin, yeni nesiller için, gençler için daha iyi yarınları hazırlamanın en önemli yolu demokratik meşru siyaset zemini.

Türkiye'nin görmeyi arzu ettiği fakat bir türlü göremediği bir tabloyu bu videoda kısaca özetlemiş olduk.

Dar bir kesimi hedefleyip, o kesimden alacağı destekle siyaset yapmaya çalışan siyasi parti sayısı az değil. DEVA Partisi'ni kurarken ayrıştırıcı, ötekileştirici değil, buluşturucu bir siyaseti doğru gördük. Bu zeminde siyaset yapıyoruz.

"ERDOĞAN'IN SÖYLEDİKLERİNDE TUTARLILIK ARAMAYIN"

Sayın Erdoğan'ın George Soros'la en az iki üç defa yüz yüze görüşmüşlüğü var. Bir tanesinde ben de vardım hatırladığım kadarıyla. 'Türkiye'ye yatırım yapın' türü görüşmeler bunlar. O gün öyle, bugün böyle. Sayın Erdoğan'ın tutumunda bir tutarlılık aramayın.

Karar