AKP'nin Papatyaları Davasında Sıcak Gelişme...

AKP'nin Papatyaları Davasında Sıcak Gelişme...

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak hakkında açılan 'AKP'nin papatyaları' davasının 4. celsesi bugün gerçekleşti. Duruşma 14 Eylül tarihine ertelendi.

Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz sosya medya hesabından yaptığı açıklamada, sitemiz yazarı Abdurrahman Dilipak aleyhine açılan 'AKP'nin papatyaları' davasının ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti.

14 EYLÜL'E ERTELENDİ

Deniz yaşanan gelişmeyi, ''AKP'nin papatyaları davasında bir duruşma daha geride kaldı. Dava 14 Eylül'e ertelendi.'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

AK Parti'nin iddiasına göre, Dilipak'ın yazısı AK Parti kadın kollarına yönelik bir hakaret söz konusu. Dilipak da AK Partili kadınlara yönelik bir söylemi olmadığını belirtmişti. AK Parti'deki AKP'lileri eleştirdiğini de vurgulayan Dilipak, eşcinsellere destek verenlerin 'fuhşiyat' içinde olduklarını belirtmek istediğini söylemişti.

AKP'NİN PAPATYALARINDA NE YAZIYORDU?

İşte Diipak'ın 'AKP'nin papatyaları' yazısındaki davaya neden olan o bölüm: ''AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!''