Aile Bakanı'ndan LGBT'ye Destek  Açıklaması !

Aile Bakanı'ndan LGBT'ye Destek Açıklaması !

Aile Bakanı'ndan 'LGBT karşıtlığı' mitingi açıklaması: Nefret söylemi kabul edilemez

AK Partili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'a açıklamalarda bulundu. Yanık, İstanbul’da sapkın LGBT'ye karşı düzenlenen program hakkında şaşırtmayan açıklamalarda bulundu. Yanık, “Nefret söylemi kabul edilemez" diyerek LGBT'ye tam destek verdi.

"YANLIŞ BULUYORUM"

"Her grubun protesto hakkı vardır." diyen Derya Yanık, "Nefret söylemini yanlış buluyorum. Ben bir hukukçuyum ve mesleğimin büyük bölümü insan hakları temelinde geçti. Nefret söylemini kime karşı olursa olsun yanlış buluyoruz." diyerek LGBT sapkınlarına arka çıktı.

"KIŞKIRTICI MECRA OLARAK KULLANILIYOR"

"Sosyal medya çok kışkırtıcı bir mecra olarak kullanılıyor. Bu meselelerin orada kanırtılması doğru değil. Hükümetin hiçbir vatandaşından vazgeçme lüksü de hakkı da yoktur." diyen AK Partili Yanık, "Otoriteler, cinsiyet konusunun biyolojik bir patoloji değil, psikolojik olduğuna dikkat çeker. 3 yaşına kadar cinsel kimlik belli olmaya başlar, 5 yaşında kesinleşir. Eğer anne baba modelinde sorun var ise patoloji gelişiyor. Bu nedenle erken çocukluk dönemi anne- baba rol modeli üzerine çalışma yapıyoruz. Bazıları ‘Çocuğu anne yetiştirir’ diyor. Oysa çocuğu anne baba beraber yetiştirir. Aileyi korumak, önce ailenin kendisinin yapması gereken bir şey." dedi.