28 Şubat Zihniyeti Hortladı! HÜDA PAR'lı Avukata Saldırdılar

28 Şubat Zihniyeti Hortladı! HÜDA PAR'lı Avukata Saldırdılar

HÜDA PAR İstanbul Kadın Kolları görevlisi Gülsüm Sena Oktuay, muhalif seçmenler tarafından bel altı hakaretlere, yargılama tehditlerine ve giyimiyle ilgili onlarca saldırıya maruz kaldı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı kararından sonra başta muhalif partiler olmak üzere liderler ve seçmenlerinden hakaret ve tehdit mesajları aldı.

Her gün bir yenisi eklenen bu hakaretlere İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülsüm Sena Oktuay da maruz kaldı.

NEFRET DOLU PAYLAŞIMLAR!

CHP’nin yasakçı zihniyetinden dolayı eğitimini tamamlamada yaşadığı zorlukları anlatan Okutay'ın sosyal medyadaki açıklamalarının altına yine nefret dolu paylaşımlar geldi.

OKTUAY'DAN CHP VE 28 ŞUBAT ZİHNİYETİNE TEPKİ

Avukat Gülsüm Sena Oktuay, "CHP ve 28 Şubat zihniyetinin Müslüman kadınlara hayat hakkı dahi sunmadığı bir dönemde tesettürümle eğitim hayatımı devam ettirmek için mağduriyetler yaşadım ve onurlu duruşumu bozmadan Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Tüm engellemelerin karşısında ailemin ve partimin desteğini gördüm. Bugün o zorlu yıllarda desteğini gördüğüm ailemin ve HÜDA PAR’ın yanında Avukat kimliğimle duruşuma devam ediyorum." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7