24 Saat İçinde  Filistin'de 6 Direniş  Eylemi Oldu

24 Saat İçinde Filistin'de 6 Direniş Eylemi Oldu

Batı Şeria'daki Filistin direnişi, 24 saat içinde düşmana altı silahlı saldırı gerçekleştirdi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Batı Şeria'daki Filistin direnişi, son 24 saat içinde Siyonist düşman varlığına altı silahlı saldırı düzenledi ve yerleşimciler arasında bir yaralanmayla sonuçlandı.

"Filistin Today" ajansı bu akşam Perşembe günü, iki patlayıcı cihazın patlatılması ve Molotof kokteylleri ve havai fişeklerin ateşlenmesine ek olarak, sekiz yerleşimci aracının imha edildiğini, yerleşimcilerle sekiz yüzleşme girişiminin ve 17 noktada çatışmaların patlak verdiğini bildirdi. .

Kudüs'te El Saadiya mahallesinde ve Silwan'da çatışmalar patlak verdi, gençler düşman güçlerine Molotof kokteyli attılar, Ramallah'ta Sinjil, Yabroud, Al-Bireh, Beit El ve Al-Nabi Saleh'de çatışmalar çıktı.

Cenin'de direniş savaşçıları Movodotan, Jabaa, Halbut ve Al-Jalama kontrol noktalarına ateş açtı, Cenin mülteci kampında da çatışmalar çıktı.

Nablus'ta çatışmalar patlak verdi ve gençler, Hawara'da taş atarak yerleşimcilerin karşısına çıktı ve araçlarını parçaladı.

Qalqilya, Alfei Menashe ve Jinsafut yerleşiminin yakınında bir yerleşim yerinin yaralanmasına yol açan taş atma, yerleşimcilerle karşı karşıya gelme ve araçlarının imha edilmesine tanık oldu.
Azzun, Bethlehem'deki Tuqu' ve Jericho'daki Zbeidat da yerleşimcilerin araçlarının taş atıldığını ve parçalandığını kaydetti.

Direniş savaşçıları, Hebron'daki Beit Ummar'da düşman kuvvetlerine ateş açtı, ayrıca yerleşimcilerle karşı karşıya geldi ve Gush Etzion yerleşimi yakınında taş attı, El Arroub'da yerleşimcilerin araçlarını imha etti.