Çalışanlarla dün akşam saatlerinde bir toplantı yapan gazetenin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan, Taraf için tarihi kararı açıkladı.
Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan 18 Temmuz 2008 tarihli köşe yazısında Taraf Gazetesi'nin para kaynağının gazetenin sahipleri olduğunu,ancak zor duruma düştüklerinde kendilerine yardım eden kişinin "Mehmet Betil" olduğunu açıklamıştı.
İşte Altan'ın "Zor durumda bize yardım etti,gerekirse de ortak olacak..." dediği Mehmet Betil'in Taraf Gazetesi'ne ortak olduğu dün "resmen" çalışanlara duyuruldu.
Çalışanlara ekonomik darboğazın da aşıldığı müjdesini veren Altan, 'En zor anımızdaki anlayışınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra maaşlarda aksama yaşanmayacak.Bu ayki maaşlarınız bu hafta içi ödenecek. Diğer alacaklarınız ise en kısa zamanda hesaplarınızda olacak' şeklinde konuştu.
Çalışanların bu haberler sonrasında biraz olsun rahatladığı ve yüzlerinin güldüğü bildirildi.
Taraf Gazetesine Yeni Ortak Geldi
Taraf gazetesinde yaşanan maddi sıkıntı ortakla aşılıyor. Gazeteye yeni bir ortak gelirken çalışanlara maaşlarının zamanında ödeneceği müjdesi verildi.
Medya-Makale Haberleri
ABD Hava Gücünün Bel Kemiğine Darbe: 3 Günde 6 KC-135 İmha Edildi, Biri Hasar Aldı
Abdurrahman Dilipak: 'Malı götürenler'e kötü bir haberim var!
Abdurrahman Dilipak: Savaşın öteki yüzü