Siyonist Oyun Tutmadı

Siyonist rejim İsrail'in Yemen'i karıştırma çabası boşa çıktı.

Siyonist rejim İsrail'in Yemen'i karıştırma çabası boşa çıktı.

Yemende'de bir azınlık meselesi çıkarma amacı ile hareket eden Siyonist rejim dış işleri bakanlığı bir süre önce Yemen"de yaşayan Yahudilerin durumunu ciddiyetle takip ettiğini açıklamıştı.

Yemen"de yaşayan Yahudilerin seçkin hahamı Yahya Bin Yahya Siyonist rejimden onların iç işlerine müdahale etmemesini, çünkü Yemen"de Yemen devletinin himayesi altında yaşadıkları söyledi.

Söz konusu Yahudi haham şöyle konuştu: biz Yemen devletinin evlatlarıyız ve bu ülkenin himayesinde yaşıyoruz. Bu yüzden İsrail"in bizim hakkımızda fikir yürütmesi anlamsızdır, çünkü aramızda hiç bir irtibat yoktur.

Haham Saade eyaletinde yaşayan yahudilerin durumu ile ilgili meselenin fazla büyütüldüğünü belirterek bu sorunu ancak Yemen hükümeti giderebilir, dedi.

Konu ile ilgili olarak Yemen hükümeti Yahudilerin de Yemen vatandaşı sayıldığını ve anayasaya göre vatandaşlık hakkına sahip olduklarını açıkladı.

Ortadoğu Haberleri

İran ve Rusya’dan Karadeniz ve Süveyş’e alternatif rota
İşgalci Ben Gvir’den İnsanlık Dışı Öneri: Timsahlarla Çevrili Hapishane
Condor Operasyonu: Uluslararası Cinayet Örgütü
İranlı Komutan: İşgalci İsrail Hiçbir Hedefine Ulaşamadı
Gazze’nin Doğusu ve Orta Kesimleri Topçu Ateşi Altında