Saddam'dan Daha Kötüler
Malezya'nın eski Başbakanı Mahathir Muhammed, Bush ve Blair'in, Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'den daha kötü olduğunu söyledi.
Malezya'nın eski Başbakanı Mahathir Muhammed, ABD Başkanı George Bush ve İngiltere Başbakanı Tony Blair'in, Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'den daha kötü olduğunu söyledi.
81 yaşındaki Mahathir, gelecek ay Malezya'da yapılacak savaş suçlarıyla ilgili bir konferansın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında, Bush ve Blair'in ellerinde, Saddam'ınkinden daha fazla Iraklı kanı olduğunu kaydetti.
Mahathir, Bush'un, Saddam'ınki gibi bir "adil muameleyle" karşı karşıya kalması gerektiğini de ifade etti.
Bush'un derhal istifa etmesi ve "Irak'taki aynı mahkeme" tarafından yargılanması gerektiğini belirten Mahathir, Blair'in de bir savaş suçlusu olduğunu savunarak, ölmesine neden olduğu insan sayısının Saddam'ınkinden daha fazla olduğunu ifade etti.
Ortadoğu Haberleri
İran’dan Hint Okyanusu’ndaki ABD-İngiliz üssüne uzun menzilli füze hamlesi
İşgalciler Çocukları Şehid Etti!
İran Devrim Muhafızları Bir Uçak Daha Düşürdü!
İranlı Komutandan Sert Uyarı: “Altyapınızı Daha Ağır Vururuz”
ABD ve İsrail'in Natanz nükleer tesisine saldırdı