Scaramella, İtalyan basınında yayınlanan açıklamasında, Litvinenko'nun ölümüne yol açan polonyum-210 maddesinden, kendi bünyesinde de ''tehlikeli boyutlarda'' bulunduğunu ve bu dozun aylarca vücudunda kalacağını belirtti.
Scaramella açıklamasında, ''Litvinenko'nun aylardır bana aktardığı bilgilerden ötürü her ikimizin de hedef alınmış olabileceğimizi düşündürecek sebepler var'' dedi.
Scaramella, zehirleme olayına ilişkin açıklamasında, belirli bir hedefi suçlamadı ve Litvinenko'nun kendisine aylardır ne tür bilgiler aktardığına ilişkin bir bilgi vermedi.
BBC
Litvinenko bilmecesi
Litvinenko'nun zehirlendiği dönemde onunla temas kuran ve kendi vcücudunda da aynı zehirden bulunan İtalyan uzman Mario Scaramella, ''Litvinenko ile birlikte bildiğimiz bazı sırlardan ötürü, ikimiz de hedef alındık'' dedi.
Ortadoğu Haberleri
Batı Şeria'da İşgalci Yerleşimciler Baskın Düzenledi.
İran ve Rusya’dan Karadeniz ve Süveyş’e alternatif rota
İşgalci Ben Gvir’den İnsanlık Dışı Öneri: Timsahlarla Çevrili Hapishane
Condor Operasyonu: Uluslararası Cinayet Örgütü
İranlı Komutan: İşgalci İsrail Hiçbir Hedefine Ulaşamadı