ABD Başkanı George Bush, 41'inci başkan olan babası George Bush'a politika konularında danışmadığını savundu ve "Başkomutan benim" dedi.
Bush, anne ve babasını iki haftada bir aradığını belirtirken, "Babamla konuşmaya bayılıyorum, ama konuştuğumuz şeyler politika değil baba ile oğul arasındaki şeyler. Washington bazen zorlu bir kent olabilir ve arada bir telefonun öbür ucunda sevgi dolu bir ses duymaktan daha iyi bir şey olamaz. O yüzden anne ve babamı arıyorum" dedi.
Politika konularında babasına danışmadığını belirten Bush, "Babam bana aldığım kararlarda güveniyor" dedi. Bugünkü Amerikan yönetiminde babasının ciddi bir etkisi bulunduğu yönündeki yaygın yorumlara ilişkin ise Bush, ''Başkomutan benim'' yanıtını verdi.
Bush: "Başkomutan Benim"
ABD Başkanı George Bush, 41'inci başkan olan babası George Bush'a politika konularında danışmadığını savundu
Ortadoğu Haberleri
Batı Şeria'da İşgalci Yerleşimciler Baskın Düzenledi.
İran ve Rusya’dan Karadeniz ve Süveyş’e alternatif rota
İşgalci Ben Gvir’den İnsanlık Dışı Öneri: Timsahlarla Çevrili Hapishane
Condor Operasyonu: Uluslararası Cinayet Örgütü
İranlı Komutan: İşgalci İsrail Hiçbir Hedefine Ulaşamadı