Yaralı PKK'linin Cebinde HÜDA PAR'lı Listesi!

Yaralı PKK'linin Cebinde HÜDA PAR'lı Listesi!

Diyarbakır’da Kobani bahanesiyle sokakları ateş topuna çeviren PKK mensuplarının üzerinden 3 HÜDA PAR üyesine ait araçların plaka numarasının çıktığı öğrenildi. Ayrıca HDP’nin, Belediye imkanlarından faydalanarak İslami şahsiyetleri fişlediği ortaya çıktı

HDP’nin ‘her yeri savaş alanine çevirin’ manasına gelen çağrısı üzerine başta Diyarbakır olmak üzere birçok il ve ilçede, masum sivilleri, Kurban eti dağıtan gençleri ve eşi tesettürlü kendisi sakallı olduğu için yaşlı insanları katleden, evleri, işyerlerini ateşeverek yağmalayan, Kur’an Kursu, Cami ve eğitim kurumlarını içindeki Kur’an-ı Kerimle birlikte yakan PKK mensuplarının ana hedefindeki HÜDA PAR üyeleriyle ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Diyarbakır’da yaşanan sokak olayları sırasında 33 AFL 28 plakalı araçla Bağlar Polis Merkezi’ne yönelik silahlı eylem amacıyla gelen Sinan Ç. ile Caner Ş. adlı iki şüpheli, kent merkezinde 9 Ekim’de polisle girdiği çatışmada yaralı olarak yakalanmıştı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki şüpheliden Sinan Ç.’nin daha önce PKK içindeki faaliyetlerinden dolayı 16 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve bu ceza nedeniyle hakkında yakalama kararının bulunduğu ortaya çıktı.

Ayrıca inceleme sonrasında, Sinan Ç.’nin son 2 yıl içinde hakkında 8 ayrı yakalama kararının bulunduğu anlaşıldı.

Sinan Ç. ile Caner Ş. ile ilgili ortaya çıkan asıl çarpıcı bilgi ise, üzerlerinde, HÜDA PAR üyelerine ait olduğu anlaşılan üç araç plakasının öıkması oldu.

HDP’li Belediyeler İslami Şahşiyetleri Fişliyor!

PKK/HDP’lilerle ilgili ortaya çıkan bir başka çarpıcı iddia ise, PKK/HDP’nin, yöneticisi oldukları Belediyelerin imkanlarından faydalanarak, faturaların üzerinde bulunan adres bilgilerini kullanarak İslami şahsiyetleri fişledikleri iddia oldu. İddia doğru ise bölgedeki bir çok İslami şahsiyete ait bilgilerin PKK gibi şer odaklarının eline geçtiği tahmin ediliyor. (Hürseda Haber)