Yahya Sinwar, Hamas'ın Siyasi Büro Üyelerine Mesaj Gönderdi!

Yahya Sinwar, Hamas'ın Siyasi Büro Üyelerine Mesaj Gönderdi!

Hamas Gazze lideri Yahya Sinwar, hareketin siyasi büro başkanına ve üyelerine gönderdiği bir mesajda, El Kassam Tugayları'nın Siyonist düşmanın ordusunu yok ettiğini, onu ezme yolunda olduğunu ve Siyonistlere asla boyun eğmeyeceğini doğruladı.

Mektupta Al-Sinwar, kara savaşı sırasında El Kassam Tugayları'nın en az 5.000 asker ve subayı hedef aldığını, bunların üçte birinin öldürüldüğünü, üçte birinin ağır yaralandığını ve son üçte birinin kalıcı olarak sakat kaldığını, ayrıca yıkımın da devam ettiğini açıkladı.

Sinwar 750 Siyonist askeri aracın tamamen veya kısmen imha edildiğini belirtti. El Kassam Tugayları'nın Siyonist güçlere karşı şiddetli ve benzeri görülmemiş bir mücadele yürüttüğünü, düşman ordusunun ağır can ve teçhizat kayıplarına uğradığına dikkat çekti.

Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkının kararlılığını överek, onların eşsiz fedakarlık, kahramanlık, cesaret ve dayanışma örnekleri sergilediğini ve insanların yaralarını hızla iyileştirmenin siyasi liderliğin görevi olduğunu vurguladı.…

Kudüstv