TSK İçindeki Cemaat Deşifre Edilecek!

TSK İçindeki Cemaat Deşifre Edilecek!

Sabah'ın gazetecisi TSK içindeki cemaat yapılanmasını açıklıyor...

A Haber'de Can Okanar'ın sunduğu 'Anlatılmamış Öyküler' programına konuk olan Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek  yakında gazetesinde yayınlanacak olan yazı dizisinde TSK içindeki Cemaat kontrolündeki yapılanmayı ifşa edeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Paralal Devlet yapılanmasının Emniyet ayağını ifşa eden bir habere imza atan ve Kozanlı Ömer diye de anılan kişinin Emniyetteki Cemaat İmamı olduğunu duyuran Şimşek, TSK'da albayların yüzde 10'nun, binbaşıların ise yüzde 40'ının paralel yapının içinde olduğunu, Paralel Devlet'in İmam'larının ülkeyi 5 bölgeye ayırdıklarını ve her bölgeden sorumlu bir imamın olduğunu iddia etti.

İşte A Haber'deki canlı yayında Şimşek'in anlattıklarından çarpıcı bir bölüm:

TÜRKİYE HEP EMNİYET VE YARGIYA BAKTI

Genelde "Abi" ya da "İmam" deniliyor. Genelkurmay'ın içerisinde de yapılandıklarını görüyoruz. Bunu ileriki haberlerimizde yazı dizisinde açıklayacağız. Ben bunların büyük bir tehlike olduğunu buradan gördüm. Türkiye bugüne kadar hep yargı ve emniyet ayağına baktı.

YAZI DİZİSİNİ OKUYAN ŞOKE OLACAK

Ama şunu görüyoruz ki Genelkurmay Başkanlığı, Harp Akademileri, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda inanılmaz bir içeriye sızma olduğunu görüyoruz. Soruların ta öğrencilik yıllarında nasıl çalındığını, Fen Liselerine nasıl girildiğini, soruları çalan ekibin nasıl dağıtma yönetimine dair birçok şey öğrendik. Gerçekten Türkiye bu yazı dizisini okuduğunda şok olacak.

TSK'YA SIZMAK İÇİN SORULAR ÇALINIYOR

Bir öğrenciyi Kara, Hava Harp okuluna sokmak için önce bu sorulardan sorumlu imamlar soruları alıyor. Öğrencilere bu sorular birkaç gün öncesinden veriliyor. 5 bölge imamı... Mesala Ankara İmam'ına bağlı 22 tane il var. Bunu söyleyebilirim. Bunu tespit ettim. Ankara İmam'ına bağlı 22 il var. Bu imamların altında yardımcıları var. Başka imamlar var. Bunlar soruları Harp Akademisine girecek öğrencilere önceden veriyor. Bu öğrenciler bu yöntemle Harp Akademilerine girmişler.

CEMAAT İTİRAFÇILARI ANLATTI

Geçmişten bahsediyorum. Hepsinin bende ses kayıtları da var. Haber kaynaklarım bu konuda ses kaydı almama da müsaade etti. Cemaat'in içerisinde yer almış, ama cemaatin geldiği noktayı görünce cemaatten ayrılan birçok itirafçı ile de görüştüm. Kendileri daha doğrusu yaptığımız haberlerden dolayı benimle görüşmek istediler. Bu gerçeği bana anlatmak istediler.

ALBAYLARIN YÜZDE 10'U BİNBAŞILARIN YÜZDE 40'I

Yani bir öğrencinin nasıl Kara Harp Okulu'na sokulduğunu, oradan nasıl rütbe olarak yükseltildiğini inanılmaz bir yapıya girdiklerine, başka törenler düzenlendiğine şahit oldum. Türkiye cemaati sadece yargı ve emniyetin içine sızmış olarak görürse çok yanılır. Asıl yapılanma Genelkurmay'ın, Ordu'nun içindedir.

Genelkurmay'da şuanda haber kaynağımın verdiği bilgiye göre albaylar düzeyinde yüzde 10 oranında  içeriye sızma var. En büyük tehlike ise şu anda binbaşı rütbesinde olanlar. Şuan Binbaşı rütbesinde olan çoğu askerin yüzde 40'lara varan cemaatin imamları yani Ordu içerisinde bir cunta hareketinin heran olabileceği belirttiler. Bunlar ile ilgili listeler yapılmış. Daha vahim şeyler var. Hava Kuvvetleri Komutanı imamını, Deniz Kuvvetleri imamını, MİT'in imamını da öğrendim. Bunlar ile ilgili Sabah gazetesini takip edin. 10 günlük çalışma arkadaşım Ferhat Ünlü ile birlikte bir yazı dizisi yayınlayacağız.

ADAMLAR RESMEN ÇETE KURMUŞ

Haber kaynağım, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığına nasıl sızdıklarını, soruları nasıl çaldıkları... İnanılmaz. Adamlar resmen çete kurmuş. Siz binbir türlü emekle, parayla çocuklarınızın okuması için çalışıyorsunuz. Ama öbür yandan soruları çalıp veriyor, orduya, bürokrasiye sızmaya çalışıylar.