THY müdürü  lince mi uğradı?

THY müdürü lince mi uğradı?

Serdar Öztürk'e attığı bu maksadını aşan tweet yüzünden sosyal medyada adeta bir linç kampanyası başlatıldı.

İbrahim Öztürk'ün bir öğrencisinin kendisine attığı yakışıksız fotoğrafı kendi hesabında yayınlaması üzerine THY Marka Müdürü Serdar Öztürk twitter'dan İbrahim Öztürk'e cevap verdi. Ancak kullandığı dil ve Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında kullandığı maksadını aşan yakışıksız ifadeler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

THY Marka Müdürü Serdar Öztürk'ün attığı tweetin tartışma yaratması ve sosyal medyada gündeme oturması üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu 'gereken yapılacak' açıklamasında bulundu.

İşte o tweet



Serdar Öztürk Twitter'da yaptığı açıklamada Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaret amacı gütmeden İbrahim Öztürk'ün Başbakan ve eşiyle ilgili yakışıksız twitine cevap verme maksadıyla o twiti attığını belirterek kullandığı dilin yanlış anlaşılmaya müsait olduğunu ama niyetinin ve kastının hakaret olmadığını açıkladı. 

-İşte İbrahim Öztürk'ün o tweeti-



-İşte Serdar Öztürk'ün İbrahim Öztürk'e attığı tweet-



Bu karşılıklı tweetlerden sonra sosyal medyada Serdar Öztürk'e büyük tepki yağdı bunun üzerine Serdar Öztürk attığı tweetlerle cevap verdi

-Serdar Öztürk'ün kendini savunduğu o twitler-





Serdar Öztürk'ün attığı tweetlerle ilgili yaptığı açıklamaya rağmen sosyal medya üzerinden yürütülen bir kampanyayla adeta tepki yağmaya başladı. #ThyBuLekeyiTemizle, #THYGönderŞuTerbiyesizi hastagleri yürütülen kampanya sonucunda TT oldu..

İşte o tepkiler:

Ekrem Dumanlı:
Devlette gorev yapan hiçbir kimse, hic bir sivil topluluk hakkında hakaretimiz konuşma hakkına sahip değildir.

Devletin maaş ve imtiyaziyla kanaat önderlerine saldıran herkesi Allah'a havale ediyorum. Vergilerimizden aldığınız paralar haram olsun!

-İbrahim Öztürk'ün twiti seviyesiz,
Serdar Öztürk'ün twiti terbiyesiz.

-bu Serdar öztürk ve İbrahim öztürk akrabamı? Biri Resulullah'a biri hocaefendimize hakaret etme cesaretinde bulunuyor

-thy marka müdürü serdar Öztürk kendisinde eksik olanı dışa vurmuş 

-Kişi ve kurum ayrımı yapmıyorum. "bağımsız vicdanımı" dinliyorum. Serdar Öztürk de İbrahim Öztürk gibi kabul edilemez bir yanlış yapmıştır..

-Hocaefendi için edep dışı açıklama yapan Serdar Öztürk'ü kınıyoruz #ThyBuLekeyiTemizle bekleme

Serdar Öztürk'e tepki gösterenler kadar destek verenlerde oldu.

İşte o destek tweetleri:

-serdar öztürk güzel bir ironi yapmış. Bu resimde sanki merkelle olan resmin montajlı hali. Zaten soldaki kıza yansıyan ışık beli

-Gördüğüm kadarıyla Zaman yazarı İbrahim Öztürk, Başbakanı kadın düşkünü gösteren bir imada bulunmuş. Serdar Öztürk de bir yansıtma yapmış.

-Yahu Serdar Öztürk başbakana yapılan bir ahlaksızlığa cevap vermiş bunu yeni öğrendim..Herkesten özür dilerim..Serdar Öztürk'ü yedirmeyiz..

- Serdar Öztürk THY'de herhangi bir yaptırıma uğrarsa @hamditopcu53 e yazıklar olsun! Zaman Gazetesi evvela kendi pisliğini temizlesin

- Serdar Öztürk için #ThyBuLekeyiTemizle diyenleri
İbrahim Öztürk için de #ZAMANBuLekeyiTemizle der mi? 

- Görünen o ki @serdarbera İbrahim Öztürk'ün RTlediği 1 tweetin çirkinliğini ona net biçimde örneklemek için atmış o tweeti.Özür diliyor Ve @serdarbera yaptığının yanlış olduğunu kabul ediyorsa insan olan konuyu kapatır.Linç edilmesini işinden kovulmasını istemez arkadaş!