Paris Saldırısında Yahudi Milyarder Şüphesi

Paris Saldırısında Yahudi Milyarder Şüphesi

Dünyayı ayağa kaldıran Paris saldırısının finansörü Yahudi milyarder olduğu iddia edildi.

Önceki gece Fransa'nın başkenti Paris'te 100'den fazla insanın hayatını kaybettiği kanlı saldırılar sonrası ortaya birbirinden korkunç iddialar atılıyor.

İddialar biri de Yahudi milyarder ve spekülatör George Soros ile ilgili. Avrupa'yı Müslümanlardan temizleme planının nasıl işleme konulduğu ve Paris saldırısının arka planındaki oyun ne?

Taha Dağlı bugün Haber7'deki köşesinde bu kirli planı yazdı;
Paris saldırısında Soros şüphesi

AŞIRI SAĞ TIRMANIŞTI

Ocak ayında Çarli Hebdo saldırısı meydana geldi.
PEGİDA denen ırkçı örgüt Avrupa genelinde faaliyetlerini arttırdı.
Yazdan itibaren de Suriye’den kaçan Müslümanlar Avrupa kapılarında beklemeye başladı.

Tüm bu gelişmeler Avrupa’da seçmenin rotasını aşırı sağa kaydırdı.

ÜÇ ÜLKEYE ÜÇ IRKÇI LİDER

Fransa’da aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in oylarında büyük artış gözlemlendi. Son anketlere göre 2 yıl sonra yapılacak seçim bugün yapılsa Le Pen, Hollande’ın yerine Cumhurbaşkanı oluyor.

Le Pen ile birlikte İngiltere’de Nigel Farage’ın yükselişi gözlemleniyor. Almanya’da ise geçtiğimiz Eylül ayında siyasi parti olmaya karar veren ırkçı PEGİDA’nın üye sayısı hızla yükseliyor.
PARİS SALDIRILARI GERÇEK BİR TERÖR EYLEMİ DEĞİL

Paris saldırılarıyla ilgili onlarca komplo teorisi dolaşıyor. Onlardan en ilgi çekenini Wall Street Journal yazarı, eski Hazine Bakanlığı müsteşar yardımcısı Paul Craig Roberts kaleme aldı.

Roberts’a göre Paris’teki saldırılar gerçek bir terör eylemi değil.

Avrupa’nın mülteci krizinden korunması için kasten tasarlanmış bir False Flag operasyonu.
KARADAĞ PLAKALI OTOMOBİLİN GİZEMİ

Paris’teki saldırılar Cuma gecesi yapıldı. Ondan 3 gün önce Karadağ plakalı VW Golf marka bir otomobil, Almanya’nın Münih kentinde durduruldu. Araç, navigasyona göre Paris’e gidiyordu. 51 yaşındaki sürücüsü göz altına alındı. Araçta da 8 kaleşnikof, 2 el bombası, 1 adet tabanca ve mühimmat ele geçirildi. Yani o adam yakalanmasaydı, Paris’te yedi değil sekizinci saldırı da gelecekti.
SOROS’UN PARMAĞI VAR

Amerikalı ünlü ekonomist Paul Craig Roberts, Paris saldırılarında Karadağ vurgusu yapan onlarca yazardan biri. Para sihirbazı olarak bilinen ABD’li Yahudi milyarder ve spekülatör George Soros geçtiğimiz yazdan itibaren Karadağ’da ciddi yatırımlar yaptı. Bir çok bankaya milyonlarca dolar nakit yatırdı. İddiaya göre Global Gladyo,  tıpkı daha önce Ukrayna’da olduğu gibi Balkanlarda bir çok ülkede olduğu gibi bu kez de Karadağ üzerinden Soros’u kullanarak bir plan gerçekleştiriyor. Yani komplo teorisyenleri, Paris saldırılarının arkasında Gladyo’nun olduğunu, bu işin finansörü olarak da Soros’un görevlendirildiğini savunuyor.
AMAÇ PARİS’İ BAHANE EDİP AVRUPA’YI MÜSLÜMANLARDAN ARINDIRMAK

Komplocuların ve özellikle de Roberts’ın iddiasına göre Paris saldırıları bir False Flag Operasyonu.

Bunda Almanya Başbakanı Merkel’in de payının olduğu düşünülüyor. Merkel’in mülteci krizinde sınırları kısa süreliğine açmasının ardından Karadağ ve diğer Balkan ülkeleri üzerinden çok sayıda terör şüphelisi de Avrupa’ya giriş yapma fırsatı buldu. Şimdi Paris saldırılarını bahane eden Avrupa sınırları kapatmaya başladı. Bundan sonraki adımda ise Avrupa genelinde Müslümanlara yönelik cadı avı daha da sertleşecek ve kısa sürede Paris saldırıları bahanesiyle Avrupa tamamen kendi özüne dönük, Müslümanların olmadığı, daha ırkçı bir yapıya bürünecek.
CAMİLER KAPANABİLİR

İçinde Soros’un olduğu teoriye inanmasak bile ortada şöyle bir gerçek var. Çarli Hebdo saldırıları sonrası islam karşıtlığı artmıştı. Şimdi Paris’i bahane eden Avrupalılar, camilere de saldırmaya başladı. Fransa İçişleri Bakanı, camileri kapatabileceklerini açıkladı.

Paris’te, Lyon’da, Lille’de bir çok caminin önünde askerler nöbet tutmaya başladı. Başta Fransa olmak üzere Avrupa genelindeki milyonlarca Müslüman büyük bir korku ve endişe içinde.