Netanyahu'nun Başı Yine Dertte

Netanyahu'nun Başı Yine Dertte

İşgal rejiminde yayınlanan habere göre, Siyonist işgal rejimi polisi, Yahudi bayramlarından sonra önümüzdeki Ekim ayında Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’yu iki ayrı yolsuzluk dosyasından yeniden sorgulamaya hazırlanıyor.

İşgal rejiminde yayımlanan habere göre, Siyonist işgal rejimi polisi, Yahudi bayramlarından sonra önümüzdeki Ekim ayında Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’yu iki ayrı yolsuzluk dosyasından yeniden sorgulamaya hazırlanıyor.

Maariv gazetesi önemli bir polis yetkilisine dayandırarak verdiği haberde, son tanıklıkların ardından Netanyahu aleyhindeki şüphelerin arttığını belirtti.

Gazete, soruşturmanın 1000 ve 2000 dosyaları olarak bilinen iki ayrı yolsuzluk dosyasını kapsadığını ifade etti.

Diğer taraftan işgal rejiminde yayın yapan Kanal-10 televizyonu işgal polisinin Netanyahu’nun rüşvet almak suçundan yargılanmasını tavsiye edeceğini bildirdi.

Siyonist işgal rejimi televizyonu, polisinin daha sonra Almanya’dan alınan denizaltılarla ilgili anlaşmada para alan Netanyahu’ya yakın kişileri de sorgulayacağını kaydetti.

İşgal polisi birkaç aydır Netanyahu ve eşi Sara hakkında soruşturma yürütüyor. 1000 nolu dosya olarak bilinen bu dosyada Netanyahu ve eşi iş adamlarından para ve hediye almakla suçlanıyorlar.

Siyonist işgal rejimi savcılığı geçen Ağustos’ta Netahyahu aleyhinde tanıklık yapma hususunda ofisinin müdürüyle anlaşmaya varmıştı.

Yolsuzlukla suçlanan Netanyahu’nun başkanlığını yaptığı işgal hükümetinin görev süresi 2019 yılında bitiyor.


Kaynak : Filistin Enformasyon Merkezi