Metiner: "Tahammül Sınırlarımızı Yıkmasınlar"

Metiner: "Tahammül Sınırlarımızı Yıkmasınlar"

Mehmet Metiner Kabataş saldırısıyla ilgili Kudüstv'ye konuştu...

Metiner: Başbakan açık ve net bir şekilde söyledi, Başbakan böyle bir görüntü olduğunu söyledi. Kendim bu çirkin görüntüleri izlemedim. Başbakan benim liderimdir, o söylediyse doğrudur. Bir kareye bakarak Başbakan yalan söyledi denilir mi ? Bu Paralel yapıdan daha fazlasını bekliyoruz, bu görüntüler paralel yapıya mensup, polislerin ve müdürlerin o zaman rafa kaldırıp şimdi psikoljik harekat için servis edildi. Mehmet Metiner Başbakan elimizde görüntüler varsa gerektiğinde sayın Başbakanımız paylaşır. Diyelim ki bu görüntüler olmamış olsun paralel yapının polislerinin bu görüntüler elimizde merak etmeyin Başbakanım demiş olsun Başbakan'da bunların sözüyle görüntüler elimizde demiş olsun. Peki bu durumda bu nasıl bir dindarlıktır. Geziden çıkmış teröristlerin bir başörtülüye saldırılmadığını söyleyebilecek kadar utanmazlar, Herşeyin bir sınırı var tahamül sınırlarımız yıkmaya çalışmasınlar, anladıkları dilden konuşuruz onlarla diyerek sert tepki de bulundu. Çok kirli bir senaryo bu diyen Metiner, Başbakan emniyet müdürlerine güvendiyse bu alçaklığı yapan namertliği yapan bu paralel yapıdır .Başbakan kellesi gitse asla yalan söylemez, Başbakanızı yanıltmışlardır. Ben bu yapının her türlü namertliği yapacaklarını düşünüyorum,

MHP'li milletvekili Yeniçeri'nin açıklamalarına da tepki gösteren, Bunu CHP yapabilir ama MHP'nin böyle yapmasını kınıyorum deyince Kudüstv'ye Özcan Yeniçeri bağlandı.

Özcan Yeniçeri açıklamalarda bulunduktan sonra tekrar konuşan Mehmet Metiner; "Özcan Yeniçeridir ne derse yeridir MHP'nin dindar mütediyyen kesiminin Yeniçeri'nin bu ifadelerine tepki gösterdiğini biliyorum. Gezi sırasında kendi kızlarım kendi eşlerimize saldıran alçakça kişilerin olduğunu biliyorken birilerinin çıkıp böyle bir şey olmadı demesi terbiyesizcedir.

Yeniçeri ise, Mehmet Metiner olarak kızlarına ve eşlerine saldırısı Yeniçeri'nin kızlarına yapılmış gibidir ancak bu olayların acıte edilerek proveke edilmesine anlamyorum diyince Mehmet Metiner sert bir şekilde ne Provekesi karşılılık verdi.

Daha sonra Metiner görüşmeden ayrıldı ve Yeniçeri konuşmaya devam etti.

Tevhidhaber.com