Kurtulmuş: Kimsenin Karşısında Eğilmeyeceğiz

Kurtulmuş: Kimsenin Karşısında Eğilmeyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ordu Ünye'de konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'nin geleceğini karartmak istiyorlar. Bu şer odaklarının bu ihanet çetelerinin sesinin, soluğunun kesilmesi, Türkiye'ye karşı bir daha hiç kimsenin bir olağanüstü dönem beklentisinde olmaması için, hayalinden dahi geçirememesi için sandıkları patlatmak durumundayız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, memleketi Ünye'de halka seslendi. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın katıldığı mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Kurtulmuş, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Çamyar'a AK Parti için destek istedi.

"MİLLETİN VEKALETİNİ ASLA YERE BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'de kirli ve tehlikeli oyunlar oynandığını belirterek, "Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz. Milletin bize vermiş olduğu vekaletin ağırlığı sırtımızda olsa bile hiçbir zaman yere bakmayacağız, alnımızı yere koymayacağız. İstanbul mitingini gördünüz mü? İstanbul'da öyle bir miting oldu ki en az 2 milyon insan oraya geldi, toplandı. Türkiye'ye karşı kumpas kuranları öyle şekilde lanetledi. Türkiye'ye karşı oynanan oyunların farkında olduğunu öyle bir şekilde ortaya koydu ki bu sesi duyması gerekenler dünyanın ta öte ucundan duydular. Bütün bu şer ittifakının hepsi afalladı, yerinde kaldı. Her yeri dolaşıyoruz. Seçim bitmiştir, 30 Mart sandıklarında AK Parti açık arabirinci partidir. Yan yana gelmeleri mümkün değil ama bir araya gelmişler, kol kola tutmuşlar, el ele tutmuşlar ne istiyorlar? AK Parti'nin önünü kesmek istiyorlar. Milletin iradesine ket vurmak istiyorlar, Türkiye'nin geleceğini karartmak istiyorlar, Türkiye'ye karşı kumpaslar kurmak istiyorlar. Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz. Milletin bize vermiş olduğu vekaletin ağırlığı sırtımızda olsa bile hiçbir zaman yere bakmayacağız, alnımızı yere koymayacağız" diye konuştu.

"HİÇ KİMSENİN KARŞISINDA EĞİLMEYECEĞİZ"

"Türkiye'yi kaos ortamına çekmek isteyenler var" diyen Kurtulmuş, "Hesap etmedikleri bir şey var oda milletin kendisidir. Hiç kimsenin karşısında eğilmeyeceğiz. Dünyanın ve Türkiye'nin egemenlerinin karşısında eğilmeyeceğiz, bundan şüphesiniz olmasın. Biz Allah'tan başka hiçbir gücün karşısında eğilmeyiz. Gelip aranızda şunu da söylüyorlar: 'AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse ona verin. CHP'ye verin, MHP'ye verin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da da BDP'ye oy verin' diyorlar. Aday bulamıyorlar, Ankara'da MHP'li aday çıkarıyorlar, selam bulamıyorlar Bozkurt işareti yapıyorlar ve bu ittifakla seçime gidiyorlar. Hayırlı uğurlu olsun. Yetmiyor, yurt dışındaki makaleler, yurt dışındaki dergiler, Türkiye'de şu oldu bu oldu, şu oluyor, bu oluyor. Yetmiyor sokaklarda taş atanlar, sokaklarda molotofkokteyli atanlar, yetmiyor Türkiye'yi yeniden terör ortamına çekmek isteyenler. Ne istiyorlar, dertleri nedir, bu milletten istedikleri nedir? Türkiye'de ekonomik kriz çıkarmak isterler, Türkiye'de siyasi istikrarsızlık çıksın isterler, Türkiye'de hükümet bu ülkeyi yönetemesin isterler, isterler ki milletin önü kesilsin. Otururlar bütün araştırma merkezleri bir sürü hesaplar yaptılar, yapmaya da devam ederler. Her şeyi hesaplarlar ama bu hesabın içerisinde bir tek şeyi unuttular. O da milletin bizatihi kendisidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA