Diyarbakırlı Bu Adaya Oy Vermez!

Diyarbakırlı Bu Adaya Oy Vermez!

Dini değerlere son derece hassas, örf ve adetlerine yürekten bağlı mü'min ve asil Diyarbakırlılar bunları söyleyen adaya oy vermez!

DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Serra Buçak, insanlığın fıtratına aykırı olan ve Allah'ın lanetlediği sapkın eşcinselliği "özgürlük" adı altında savunurken, aile kurumu için " en gerici kurum" tanımlaması yaptı.

DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Serra Buçak, aileyi en gerici kurum olarak olarak nitelerken sapkınlığa da "özgürlük" adı altında meşruiyet kazandırma çabaları gün yüzüne çıktı.

"İnsan hakları ve demokrasi" sözcüklerinin arkasına sığınarak yürütülen ifsat faaliyetleri her geçen gün artıyor. Toplumun en önemli yapı taşlarından biri olan aile kurumunu ortadan kaldırmak ve yaratılış fıtratına savaş açmak anlamına gelen eşcinsel sapkınlığın propagandasını yaparak, bu sapkınlığa meşruiyet kazandırmak için yapılan çalışmalara her gün bir yenisi ekleniyor.

Son yıllarda tüm dünya Müslümanları küresel çapta bir ahlaki saldırı altında. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz, çürümüş Batı kültürünün, insan haysiyet ve şerefini ayaklar altına alan yönlendirmelerine maruz kalıyor. En şerefli varlık olan insanın, her türlü ahlaki değer yargısından soyutlanmış, sefil bir varlığa dönüştürülmesi hedefleniyor. Aile kurumuna büyük değer veren illerde 'yüksek oy potansiyeline sahip' DEM, adeta aile kurumuna savaş açan yapıların başında geliyor.

Toplumun en önemli yapı taşlarından biri olan aile kurumunu açıkça hedef alarak aile kurumu için en gerici kurum diyen Bucak, yaratılış fıtratına savaş açmak anlamına gelen sapkınlığa meşruiyet kazandırmak için de büyük gösterdiği tekrardan gün yüzüne çıktı.

Seçimlerde CHP ile birçok yerde ittifak yapan DEM Parti, geçmişte de (HDP) vekilleriyle beraber sapkınlara destek için yapılan yürüyüşlerde en önlerde yer almıştı.

İnanç ve ibadet özgürlüğü, başörtüsü gibi konularda sıradan açıklamalar yapan DEM Parti ve CHP gibi partiler, sıra Türkiye'de aileyi, neslin korunmasını, dini ve ahlaki değerleri yok etme ve sözde "eşcinsellik haklarına" gelince adeta aslan kesiliyor. Söz konusu grupların "haklarını" savunmak konusunda birbiriyle yarışan CHP ve DEM Parti eski adıyla (HDP), daha önce Meclis'e "eşcinsel komisyonu kurulsun" önerisinde bulunmuşlardı. CHP ve DEM Parti "Temel insan hakkı, bir yaşam biçimi tercihi" diyerek cinsi sapkınlık gruplarına her türlü desteği vermişti. HDP, birçok cinsi sapkını il ve ilçe meclis üyeliklerine aday göstermişti şimdi de sahabeler diyarı olan Diyarbakır'da DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı sapkınların savunucusu ve aileyi en gerici kurum olarak gören Serra Buçak oldu!

Mehmet Bozdaş/doğruhaber