Kılıçdaroğlu"nun henüz açıklamadığı 9 çılgın proje!

Bilirsiniz, bazı "cimri" adamlar vardır... Onlar için, "Ceplerinde akrep var" denilir... Gerçekten de; ellerini ceplerine hiç atmazlar...
Bırakın ellerini ceplerine atmayı; neredeyse "reçel kavanozu"nun bile kapağını açmayıp, dıştan yalarlar!..
Referandum sürecinde CHP de böyleydi... "Anayasa değişikliğine hayır" diyorlardı ama, neye "Hayır" dediklerini anlatmak için ne "afiş" asıyorlardı, ne de gazete ve televizyonlara "reklâm" veriyorlardı...
Kendileri doğru-dürüst bir kampanya yürütemedikleri gibi, AK Parti"ye de "çamur" atıyorlardı...
Bay Kemal Kılıçdaroğlu, bir defasında; "Bizim paramız yok" demişti; "AK Parti nereden buluyor, bilmem!.. Nereden geliyor bu değirmenin suyu?"
Oysa, "para"ları vardı!..
Ama, "cimri"lerdi!..
Ceplerinde "akrep" vardı!..
Öyle ya;
Bütün partilere olduğu gibi, CHP"ye de "Hazine"den para" veriliyordu.
Demek ki;
"Sakla samanı, gelir zamanı" hesabı, bugünler için saklamışlar paralarını!..
Şimdi, öyle bir "reklâm bombardımanı" başlattılar ki; televizyonlarda, dakka başı "Benim Adım Kemal" reklâmları dönüyor!..
Şimdi de ben merak ediyorum;
"Nereden geliyor bu değirmenin suyu?"
CHP"NİN ÇILGIN PROJELERİ
Bay Kemal Kılıçdaroğlu, sanıyorum Show TV"de, Ali Kırca"nın sorusuna verdiği cevapta, diyordu ki;
"Daha başka projelerimiz de var... Onları da gittiğimiz şehirlerde açıklayacağız!"
Ama, gördüğüm kadarıyla;
Açıkladıkları projelerde, "elle tutulur bir proje" yok!..
Herhalde sona saklıyorlar.
Merak edip, "bir CHP"li"ye sordum "Kemal Kılıçdaroğlu"nun projeleri"ni...
O CHP"li vatandaş öyle bir sıraladı ki yeni projeleri, yok yok!..
Bazı "proje"leri de, muhabirimiz Kenan Kıran öğrenmiş... İkisini birleştirince, ortaya "9 çılgın proje" çıktı...
İşte o "çılgın proje"ler:
¥ KASET/AİLE PROJESİ
Bu proje, "kaseti çıkan milletvekilleri"ni ilgilendiriyor. Projeyle, anayasada milletvekili olabilme şartları arasında yer alan, "Yüz kızartıcı suç işlememek" şartı kaldırılıyor.
Deniz Baykal"ın "milletvekili adayı" yapılmasıyla, bu proje hayata geçirildi.
Malûm; Deniz Baykal, Ankara Milletvekili Nesrin Baytok"la uygunsuz görüntüleri internette yayınlanmasına rağmen milletvekili adayı oldu... Nesrin Baytok ise, milletvekili adayı yapılmadı.
Hayata geçirilecek projeyle, yüz kızartıcı suç işlemek erkekler için milletvekili olmaya engel olmayacak.
CHP"nin "aile projesi"nde, uygunsuz görüntüleri yer alan erkeğe yer var, kadının ise adı yok!..
¥ CEZAEVİ PROJESİ
Bu projeyle, ölümcül risk taşıdığı, hareket ettirilmesinin tıbben uygun olmadığı iddia edilen tutuklu ve hasta sanıklar sağlığına kavuşuyor!
Projede hastanın sağlığa kavuşması için tek şart, CHP"ye üye olmak!.
Proje; İkinci Ergenekon Terör Örgütü dâvâsı tutuklu sanıklarından eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Haberal"da uygulandı. Prof.Dr. Haberal"ın, CHP"den Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı olduktan sonra kalbi saat gibi tıkır tıkır çalışmaya başladı!..
Bu projeyle; CHP"ye geçmek, terör örgütü sanıklarını iyileştirecek. CHP iktidar olduğunda tutuklu bulunan tüm sanıklar rahat edecek.
¥ SGK/TORUN PROJESİ
CHP, sağlık konusunda ilginç icraatlara imza atacak!
Kemal Kılıçdaroğlu"nun torunu Duru Nadir, henüz 10 aylıkken sigortalı yapılmıştı!
Kemal Kılıçdaroğlu"nun İzmir"de yaşayan büyük kızı Azime Aslı Nadir"in çocuğu Duru Nadir"in, SGK kayıtlarında henüz 10 aylıkken bir firmada 2 gün çalıştığı ve 40 TL para kazandığı basında yer almıştı. Kılıçdaroğlu"nun; torunlarının ardından, parti yöneticilerinin küçük yaştaki çocuklarını da sigorta ettireceği belirtiliyor! Kılıçdaroğlu"nun "çılgın proje"siyle, CHP yöneticilerinin, doğmayan çocukları da sigorta ettirilecek!..
Bu proje başarılı olursa; CHP"lilerin ardından vatandaşlara da uygulanacak.
¥ SİLİVRİ-ANKARA TÜNEL PROJESİ
Kemal Kılıçdaroğlu; Silivri"de Ergenekon Terör Örgütü davasında tutuklu bulunan Prof.Dr. Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay"ı seçilebilecek yerden aday gösterdi. Tutuksuz sanıklar İlhan Cihaner ve Sinan Aygün de, CHP"den milletvekili adayı... CHP; Ergenekon sanıklarını, Silivri"den Ankara"ya taşıyacak...
Bunun için "490 kilometrelik bir tünel" gerekiyor ki, kazı çalışmaları sürüyor!..
¥ TATİLLERDE ASKERLİK PROJESİ
Kemal Kılıçdaroğlu; askerlik yapmayan oğlu Kerem Kılıçdaroğlu"nu da düşünerek askerlik konusunda çalışma yürütüyor. Kılıçdaroğlu, CHP"nin genişletilmiş örgüt toplantısında;
"Öğrenciler, üniversiteye giderken yaz tatillerinde askerlik yapacak. Okul bittiğinde askerlik sorunu olmayacak" açıklamasında bulunmuştu.
CHP"nin; öğrencilerin, sadece "yaz tatilleri"nde değil, hafta sonlarında da askerlik yapması konusunda çalışma yaptığı öğrenildi...
¥ BELEDİYE-GİZLİ KAMERA PROJESİ
Malûm; polis, İzmir Büyükşehir Belediyesi"nde yapılan yolsuzlukları tespit etmek için gizli kamera kullanmış, 17 kişi tutuklanmıştı. CHP, yolsuzluklarının ortaya çıkmaması için belediyeye giriş-çıkışlarda sıkı güvenlik tedbiri alacak.
Cep telefonu ya da elektronik cihazlarla belediyeye girişler yasaklanacak. Belediye binalarında yapılan ihale görüşmelerinin duyulmaması için jammer cihazları kullanılacak!..
Ama, "çanta" veya "bavul" içinde "rüşvet parası" götürmek serbest olacak!..
¥ SU/KUYRUK PROJESİ
CHP, vatandaşların birbiriyle iletişimini sağlamak için "kuyruk projesi"ni hayata geçirecek...
1994"ten önce CHP"li Nurettin Sözen"in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Ergün Göknel"in İSKİ Genel Müdürü olduğu dönemde, İstanbullular su alabilmek için kuyruklara giriyor, su bulabilmek için kuyu açıyor, tankerlerden su almak için birbirini eziyordu.
CHP, işte bu "kuyruk" örneğini baz alacak. CHP"li yöneticiler çeşitli günlerde su kesintisi yapacak. Bu projeyle apartman ve sitelerde oturan vatandaşlar sokağa inecek ve kuyruklarda sohbet etme imkânı bulacak.
"Gandi"nin ülkesinde "banyo ve duş" kültürü olmadığı için; "yıkanma"ya da gerek kalmayacağından, "su tasarrufu" sağlanacak!..
¥ 2. OY PUSULASI HAKKI!
CHP, seçimlere yönelik olarak da proje geliştiriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun anayasa değişikliği referandumunda oyunu kullanamaması, 3 Kasım 2002 seçimlerinde CHP Sivas 1. Sıra Milletvekili Adayı Nurettin Sözen"in, oy verirken "evet" mührünü yanlışlıkla CHP yerine AK Parti"ye basması partiyi zor durumda bırakmıştı... CHP, seçimde oy kullanamayanlara para cezası verilmesi uygulamasından vazgeçiyor. Buna ilâve olarak; "yanlış" oy kullananlara, "CHP"ye oy vermek şartıyla" ikinci defa oy kullanma hakkı verilecek!..
¥ SAHTE E-MAİL PROJESİ
CHP, "candaş medya"yı da yanına alarak sahte e-mail oluşturma projesi üzerinde de çalışıyor.
Partinin bilişim uzmanları, iftirada bulunacağı kişilerin e-mail adreslerine benzer e-mail adresleri oluşturarak; söz konusu e-mail yazışmalarını medyaya verecek ve böylece sahte gündem oluşturacak!..
Gördüğünüz gibi;
"Türkiye"nin "çılgın adam"lara değil, "düşünen adam"lara ihtiyacı var" diyen Bay Kılıçdaroğlu, sonunda "düşünen adam"larını devreye sokmuş ve "son model projeler" geliştirmiş!..
Bunların yanında, "Zihni Sinir Proceleri" bile solda sıfır kalır!..
Kim demiş;
"CHP proje üretmiyor" diye...
Daha ne üretsinler?!?..
=============
Onun adı Mustafa!
Evet, onun adı Mustafa... Soyadı da Güler... Eski MESİAD Başkanı... Belki "CHP"nin resmî üyesi" değil, ama CHP"ye çalışıyor!..
Bu "Mustafa" ile "Benim adım Kemal"in Kemal"ini birleştirirseniz, ortaya Mustafa Kemal çıkıyor... Kurultay esnasında "Önder"imiz Kemal"di, şimdi de Mustafa Kemal!..
Efendim, işbu Kemal"e, "Kılıçdaroğlu taktiği" ile bazı sorular sormak istiyorum:
¥ 1- Mersin"in İnsu Köyü"ndeki MHP"li muhtardan "ikâmetgâh" aldın mı?.. ¥ 2- İnsu Köyü"nde oturmadığın halde, muhtardan nasıl "ikâmetgâh" aldın?.. Yoksa muhtar dayın mı olur?.. ¥ 3- O "çakma ikâmetgâh" ile, "özel ağaçlandırma" belgesi almak için Orman Bölge Müdürlüğü"ne müracaat ettin mi?.. Ne yapacaksın "özel ağaçlandırma" bölgesinde?.. Keçi boynuzu mu yetiştireceksin, Menengiç mi, yoksa Alıç mı?.. ¥ 4- 49 yıllığına kiralamak istediğin alan, kaç dönüm?.. 2 bin dönüm mü, 3 bin dönüm mü? ¥ 5- İnsu Köyü"nde oturmadığın için, Orman Bölge Müdürlüğü yaptığın müracaata sıcak bakmıyor... Bu izni alabilmek için, "siyasî nüfuz"unu kullandığın ve "baskı" yaptığın doğru mu?..
Son sorum, Bay Kılıçdaroğlu"na... "Bizde yandaş yok, vatandaş var" diyorsun ya, "yoldaş Mustafa"nın yaptıklarından haberin var mı?.. Öyle ya, onun adı Mustafa!..


 
akit

Bu yazı toplam 1345 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar