İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: Akşener'in Banka  Hesapları İncelensin

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: Akşener'in Banka Hesapları İncelensin

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Meral Akşener’in banka hesaplarının incelenmesini talep etti. Meral Akşener’in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli ise Fransa’ya kaçabileceklerini iddia etti.

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Akşener’in banka hesaplarını incelettiği” ve “belediyelerle ticari ilişkileri olduğu” iddialarının araştırılması için partisinin disiplin kurulu ve TBMM grubuna dilekçe verdi.

Dikbayır, “Gerçekler ve suçlular ortaya çıkarılsın.” Dedi. Bu olayın üzerine Meral Akşener’in eski danışmanı olan Dr. Hasan Sami Özvarinli ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bu daha başlangıç Fransa’ya kaçmazlar umarım” dedi.

“BEN YANARSAM HEPİNİZ YANARSINIZ”

Dr. Hasan Sami Özvarinli yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Türk siyasetinde bir kırılma yaşandı. Gündemin yoğunluğundan fark edilmese de benim İYİ Parti'den istifa ederken 'Milletvekili Borsası' olarak tarif ettiğim olayın parçaları gün yüzüne çıkmaya başladı. Ben yanarsam hepiniz yanarsınız diyerek Ümit Dikbayır bir dilekçe verdi.

“REZİLLİKLERİNİ HERKES GÖRECEK”

Ümit Dikbayır’ın bu hamlesiyle büyük bir kart çektiğini ifade eden Özvarinli açıklamasına şöyle devam etti:

“Meral Akşener'in ve ailesinin, Meral Akşener'in özel kalemi ile bu özel kalemin eşi olan şahsın hesapları incelensin dedi, dolaylı bir şekilde. Bunu isteyen İYİ Parti'nin milletvekili! Önümüzdeki günlerde, bir zamanlar partinin en büyük temsil makamlarında bulunan iki milletvekilinin ihraç edileceğini duymayan kalmamıştı. Şimdi Ümit Dikbayır bu hamlesiyle büyük bir kart çekti. Artık söz Türk yargısının olmalı. Rezil olacaklar demiştim, rezillikleri bu dilekçe ile tescillenmiş oldu! Lakin bu daha başlangıç, maskeleri düşecek ve rezilliklerini herkes görecek. Fransa'ya kaçmazlar umarım.”