İşte CHP'nin Çatı Adayı!

İşte CHP'nin Çatı Adayı!

Bugün MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Köşk için çatı aday olarak Sami Selçuk'u önereceği belirtiliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı seçiminde çatı aday arayışı konusunda sona yaklaştı.

İşte CHP'nin çatı adayı

İki lider bugün TBMM’de bir araya geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun, Bahçeli ziyaretine cebinde en az üç isimle gitme kararı aldığı ifade edildi. Öte yandan CHP kulislerine dün bomba bir iddia konuşulmaya başlandı. Deniz Baykal, Yılmaz Büyükerşen ile Abdüllatif Şener gibi daha önce ismi ön plana çıkanlar liste dışı kaldı.

Bu arada kritik randevu öncesinde kulislerde CHP’nin çatı adayının siyasi bir isim olmayacağı konuşulmaya başlandı. Bu bilgi üzerine isim arayışının adresi de değişti. Gözler liberal ve muhafazakar kökenli bir isme çevrilirken, kulislerde Sami Selçuk’un da aralarında bulunduğu bazı isimlere şans tanınmaya başlandı. 

Kılıçdaroğlu’un ayrıca, bu görüşmenin ardından, kurmaylarıyla bir değerlendirme toplantısı yapması ve çatı aday üzerine uzlaşılırsa, belirlenen ismi hafta içinde kamuoyuna açıklaması bekleniyor.