Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

MHP'nin grup toplantısı Lice'de yüzleri kapalı grup tarafından indirilen Türk Bayrağı protesto edilerek başladı. Partililer, Türk Bayrakları sallayarak protesto etti.

onuşması İZLE

Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;

"Türkiye adeta cinnet geçirmektedir. Akademide profesörler adeta birbirlerini kesmişlerdir.

"TÜRKİYE'MİZ KAPKARANLIK BİR DÖNEMİN GÖBEĞİNDE"

TÜBİTAK malum kayıtlara montaj demiştir.TÜBİTAK gibi bir kurum, yoluzluk ve ahlaksızlığın izlerini silmesine mahkum edilmiştir. Hatırlarsanız Başbakan parlak zekalı oğlu ile kriptolu telefonları dinlediler diyerek kıyamet koparmıştı. Gerçekler elbet mahkeme nezdinde ortaya çıkacaktır. Türkiye'miz kapkaranlık bir dönemin göbeğindedir.

"BÖLÜCÜLÜĞÜN GÖSTERGESİ"

Ağrı'da Kazım Karabekir'in sokaklardan caddelerden silineceği adeta bölücüğün göstergesidir. En sonunda Kazım Karabekir'den Atatürk'e kadar gelecek. Hiç kimse Kazım Karabekir'in ismini Türk milletinin hafızasından silemeyecektir.

"ŞEREFSİZCE BAYRAĞIMIZI GÖNDERDEN İNDİRDİLER"

Ay yıldızlı al bayrağımız çekildiği gönderden indirilmektedir. Yüzleri kapalı PKK'lı bir grup 2. Hava Kuvvet sahamızı sarmıştır. Bir hain, bayrak direğine tırmanarak şehidimizin emanetini, bağımsızlık  sembolümüzü  şerefsizce indirmiştir. Erdoğan, bu olanlardan dünkü sözlerinden başka en ufak bir rahatsızlık duydun mu? Asıl bedel ödemesi gerekenin sen olması gerektiğini neden söylemiyorsun?

"KİMSE O ŞEREFSİZE HADDİNİ BİLDİREMEDİ"

İndirilen bayrağımız, güpe gündüz gasp edilen sancağımızdır. 2. Hava Kuvvet komutanlığında hiç mi vatan sevgisi olan bir kişi o şerefsize haddini bildirmemiştir. Fark edelim ki düşman saldırmış. Silahlar tek kurşun atmadan teslim mi edilecektir.

"PISIRIKLIĞA, PASİFLİĞE DEVAM MI EDECEK"

Bayrağını koruyamayanlar hava sahamızın güvenliğini nasıl gvende tutacaktır. Omzu yıldızdan görülmeyen komutan bu gelişmelerden hiç mi vicdan azabı duymadı. Milli bayrağımızı korumaktan aciz adamlar makamına gelen silah çekene nasıl davranacaktır. Pısırıklığa ve pasifliğe devam mı edecektir? Genelkurmay başkanı istifa edecek kadar onurlu olmayı deneyecekler midir?

"24 SAAT SONRA AKLI BAŞINA GELİYOR"

Genelkurmay Başkanlığı açıklamasının sonunda şaka gibi, komedi gibi bir ifade kullanmıştır. “Hiçbir kişi veya grubun şanlı Türk bayrağının gönderinden indiremez” denilmiştir. Teröristler bayrağımızı indirdikten 24 saat sonra aklı başına geliyor. Sayın başkan geçiniz bunları, paylaştığınız görüşleri milletimize değil, hain direkteyken anında yapacak mertliği göstereceksiniz.

"BAYRAK GİDİYOR, VATAN GİDİYOR FARKINDA MISINIZ?"

Sayın Genelkurmay Başkanı, milletimize değil, Diyarbakır hain gönderdeyken söyeleyecek ve gereğini yapacaktınız. Siz Başbakan'ın peşinden sürüklenirken bayrak gidiyor, vatan gidiyor farkında mısınız?  14 Ağustos 1996 tarihinde Kıbrıs'ta bayrağımızı indirmeye çalışan haine haddini bildirdiğimiz hafızalarınızdadır. Bayrak indiriliyorsa, işgal var demektir. 

"BATSIN SENİN ÇÖZÜMÜN"

Kandil aşığı, İmralı aşığı, senin çözümün açılımın bumudur? Doğu ve Güneydoğu'da PKK affedilirse barış amacına ulaşacak öyle mi?  Kürdistan kurulursa barış amacına ulaşacak öyle mi? Batsın senin çözümün. Batsın barışın.. Yerin dibine girsin senin özgürlük ve barış anlayışın.. 

"12 YILDA DEVLETİN ÇİVİSİ ÇIKARMIŞTIR"

12 yılda devletin çivisini çıkartmıştır. 2.Hava Kuvvet Komutanlığı'nın bahçesine giren alçaklar, bayrak indirmekle kalmamış, kışlaya taş ve molotoflarla saldırdılar. Kışlanın tabelasını bile yakmışlardır. AK Parti'ye oy verenlere sesleniyorum, artık gerçeği görün, bayrak düşmanını görün ve tavır alın. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olamayacağını görün. Süreç ihaneti Türkiye'nin kabusu olmuştur.  PKK başbakanın ruhunu ele geçirmiştir."