Başbakan Erdoğan konuştu

Başbakan Erdoğan konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde halka sesleniyor:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde halka sesleniyor:

Bugün Konya'ya hem teşekkür ziyareti yapıyor hem de tamamladığıız eser ve tesislerin açılışını yapıyoruz. 96 trilyon bedelle inşa edilen havalimanının yanındaki bilim merkezinin açılışını yaptık. Birileri laf üretir biz ise icraat üretiriz.

22 yıllık Kontv'nin hizmet binasının açılışını yaptık. Selçuk Üniversitesi'nin araştırma laboratuvarı açıldı. toplam 1 trilyon liralık yatırımlar tamamlandı onları da açıyoruz. 34 farklı yatırımın toplam yatırım bedeli 169 trilyon lira.

Sandıkta istediklerini anlayan çevreler demokrasi dışı yollara tevessül ettiler. Şahsıma aile arkadaşlarıma çok ağır saldırılarda bulundular. Kardeşliğimize dahi kastettiler. Siyaseti siyaset zemininden koparmak istediler.

Ahlaksızlıkla kirli ittifaklarla üzerimize geldiler. Ellerindeki her türlü kirli araç ve imkanı kullanarak Türkiye'nin kutlu yürüşüyünü bozmak istediler. Sizler kurulan kumpası hissetiniz. Gezi ile başlayan sürecin 17 ve 25 Aralık ile devam ettiğini anladınız.

Bir kısım yargı içindeki çete mensuplarını kullanarak içerden ve dışardan kirli ittfifak kurarak hükümeti devirmek yerine de kendi arzularına göre hükümet kurmak istediler.