Bakan'dan Canlı Yayında Flaş Açıklama!

Bakan'dan Canlı Yayında Flaş Açıklama!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündemi HABERTÜRK TV'de Doğru Açı Özel programında Belkıs Kılıçkaya'ya değerlendirdi.

işte açıklamasından satır başları:
 
17 ARALIK
 
Türkiye'de paralel bir devlet yapılanması var. Türkiye 17 Aralık'ta büyük bir tehlikeyi atlatmıştır. Türkiye'de bugün farklı noktada durup hükümetimizi eleştirenlerin de bu konuda bize hak vereceklerine inanıyorum. 17 Aralık demokrasi ve hukuk devletine sahip çıkma konusundaki kararlılığı da ortaya çıkarmıştır. Bizim yaptığımız millet iradesinin yanında durmaktır.
 
HRANT DİNK SUİKASTİ
 
"Örgüt yok" kararı kamuoyunda büyük tepki almıştı. Pek çok hususun yeterince araştırılmadığına ilişkin herkeste ortak bir kanı var. Mahkeme gerçek failleri tespit etmekle mükellef.
 
DİNLEME İDDİALARI
 
Siz kendi özel alanınızda rahat edemezseniz toplum içinde hiç rahat edemezsiniz. İletişim güvenliği özel hayatın en önemli sigortasıdır. Dinlemelerle süreç hedefte Türkiye'nin istikrarı ve  milletin huzuru, barış iklimi hedef alındı. Türkiye'nin güçlü iktidarından rahatsız olanlar var. Çünkü yönetilen bir Türkiye var, yönetilemeyen bir Türkiye istiyorlar. Çözüm süreci çok büyük bir proje bu projeyi bu hükümet başardı, siz hükümeti götürdüğünüzde, bütün bu Türkiye'yi geliştirecek projeleri de götürmüş oluyorsunuz.