Ankara Ekspresi’ne dair

Belden aşağı vuruşların gırla gittiği, karakter suikastlarına varan ağır hakaretlerin havada uçuştuğu, kutlu bir gaye uğruna her vasıta meşrudur anlayışı içinde yalan ve iftiranın dibinin bulunduğu, bu arada kutlu gaye namına geride ne kaldı sorusunun insaf ve vicdan ehlini kasıp kavurduğu bir tartışma ortamındayız. Bu ortamı beslemeye değil, onu ıslah etmeye çalışanların çabalarını karınca kararınca desteklemeye geldik. En yaman meseleler dahî edep, ahlâk ve adalet dairesinde tartışılabilir ve tartışılmalı. Biz inşallah öyle yapacağız. Allah utandırmasın.

 

Ankara Ekspresi kadrosundan Vahdettin İnce, Bahadır Kurbanoğlu ve Bayram Zilan, Gelecek Partisi’nin kurucuları arasında yer alıyor. Bendeniz de öyle. Hal bu iken tarafsız yayıncılık yapacağımızı söylesek komik olur. Bu tarafta olmakla beraber bu tarafın her konuda kayıtsız şartsız müdafii olmayacağımızı söyleyebiliriz ama. Öbür tarafların şu veya bu konudaki hakkını teslim etmekten geri durmayacağımızı da söyleyebiliriz. Söylüyoruz.

 

Henüz ‘deneme yayını’ aşamasında olan sitemizle ilgili görüşlerinizi ve önerilerinizi -İLETİŞİM’i tıklayıp mesaj yazarak- bize iletirseniz ne güzel olur. Ve hiç şüphesiz çokça bulunan eksiğimize gediğimize rağmen ankaraekspresi.com yahut ankaraekspresi.net adresini ‘sık kullanılanlar’a eklerseniz…

 

Her tarafa selam olsun. Yeniden, bir kere daha, daima bismillah.

Bu yazı toplam 1447 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar