Ak Partili Vekille Mavi Marmara Cevabı

Ak Partili Vekille Mavi Marmara Cevabı

Mavi Marmara şehitlerini anan Ak Parti milletvekiline: O zaman bir iyilik yapın!

Siyonist İsrail güçlerinin Filistin'e yardım götürmek isteyenlere yönelik gerçekleştirdiği katliamın üzerinden 10 yıl geçti. İşgalci siyonist İsrail güçlerinin Mavi Marmara'ya saatlerce süren saldırısında silahsız insanlara kurşunlar sıkılmış ve tam anlamıyla bir katliam yaşanmıştı. Uluslararası karasularında gerçekleştirilen vahşi katliamda 10 Müslüman kardeşimiz şehit edilmişti.

İşgalci siyonist İsrail rejiminin Mavi Marmara'ya yönelik saldırısının ardından siyonist katillere yönelik davalar açılmıştı. Mazlumlar için bir umuda dönüşen Mavi Marmara davası Türkiye ile işgalci siyonist İsrail rejimi arasında gerçekleştirilen anlaşmanın sonucunda düşürülmüştü. Mavi Marmara davasının düşürülmesi İsrail rejiminin Mavi Marmara'ya yönelik saldırısı kadar vicdanları yaralamıştı.

GÜLDEN SÖNMEZ'DEN AK PARTİLİ VEKİLE ANLAMLI TEPKİ

Mavi Marmara katliamının üzerinden 10 yıl geçerken sosyal medyada çok sayıda isim Mavi Marmara'ya ilişkin paylaşımda bulundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının Mavi Marmara şehitlerini rahmetle andığı görüldü. Sosyal medyada Mavi Marmara katliamının yıldönümü dolayısıyla paylaşımda bulunan isimlerden biri de AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan oldu. Ravza Kavakçı Kan, yapmış olduğu paylaşımda "Şehitlerimizi rahmetle, Fatihalarla yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli Gazete'nin haberine göre; AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan'ın Mavi Marmara'ya ilişkin paylaşımına Mavi Marmara davasının avukatı Gülden Sönmez'den tepki geldi. Ravza Kavakçı Kan'ın paylaşımını paylaşarak yorumda bulunan Sönmez, "O zaman, onların ailesine ve anısına bir iyilik yapın; TBMM'de cengaverce savunduğunuz, şehitlerin katillerini affettiğiniz Türkiye İsrail anlaşmasının feshedilmesinin öncüsü olun ve Siz de hayırla yad edilin." ifadelerini kullandı.

 

O zaman, onların ailesine ve anısına bir iyilik yapın; TBMM'de cengaverce savunduğunuz, şehitlerin katillerini affettiğiniz Türkiye İsrail anlaşmasının feshedilmesinin öncüsü olun ve Siz de hayırla yad edilin. https://twitter.com/RavzaKavakci/status/1266844778844565504