Yemen duyurdu: ABD ve işgalcilerin gemileri vuruldu!

Yemen silahlı kuvvetleri Umman Denizi'nde ve Aden Körfezi'nde siyonist işgal rejimi ve ABD'ye ait gemilere saldırı düzenledi.

- Yemen silahlı kuvvetleri Umman Denizi'nde ve Aden Körfezi'nde siyonist işgal rejimi ve ABD'ye ait gemilere saldırı düzenledi. Operasyonlara ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi;

''Amerikan gemisi Maersk Sentosa, Umman Denizi'nde deniz kuvvetleri ve füze kuvvetleri tarafından çok sayıda balistik ve kanatlı füzeyle ortak bir operasyonla hedef alındı. Allah'a şükür isabetli ve doğrudan bir saldırı gerçekleşti.

Umman Denizi'ndeki Marthopolis adlı geminin çok sayıda insansız hava aracıyla hedeflendiği operasyon, insansız hava araçları tarafından gerçekleştirildi ve çok şükür isabetli oldu. Gemi, sahibi olan şirketin işgal altındaki Filistin limanlarına girişi yasaklama kararını ihlal etmesi nedeniyle hedef alındı.

Aden Körfezi'ndeki İsrail gemisi MSC Patnaree’in çok sayıda insansız hava aracıyla hedef alındığı operasyon, insansız hava araçları tarafından gerçekleştirildi ve amacına başarıyla ulaştı.

Saldırılar durdurulmadıkça ve Gazze Şeridi'nde Filistin halkına uygulanan abluka kaldırılmadıkça Yemen silahlı kuvvetlerinin operasyonları durmayacak.''

Ortadoğu Haberleri

İşgalci İsrail Askerleri Suriye, Batı Şeria ve Gazze’de Hanuka Mumları Yaktı
Gazze'de Şehid Sayısı Açıklandı!
Garantör Ülkeler İzliyor, İşgalci İsrail Katliam Yapıyor!
57 yaşındaki Filistinliyi 20 kurşunla şehit ettiler
Müslüman manav, silahlı saldırganı kahramanca durdurdu! İsrail kara propaganda makinesini çalıştıramadı