Uzmanlar Bush'u uyardı

Amerikalı askeri ve savunma uzmanları, Bush’u, İran’a yönelik saldırı gibi her türlü maceraperestlikten kaçınması konusunda Bush’u uyardılar.

Amerikan başkanı Bush"un İran"ın kararlı siyasetleri karşısında sürekli olarak askeri güç ve tehdit yolunu gündeme getirmesi Amerika"da tepkilere neden oldu.

Amerikalı askeri ve savunma uzmanları, Bush"u, İran"a yönelik saldırı gibi her türlü maceraperestlikten kaçınması konusunda Bush"u uyardılar.

Uzmanlar, İran"ın diğer ülkelere benzemediği hatırlatarak, İran"ın nükleer faaliyetleri konusunda Bush yönetiminin sabırlı olması çağrısında bulundular.

Sözkonusu uzmanlar arasında BM"lere bağlı Irak"ta kitle imha silahlarını denetleme kurumunun eski başkanlarından Dayvid Kely de bulunuyor.


İRİB

Ortadoğu Haberleri

İran’dan Hint Okyanusu’ndaki ABD-İngiliz üssüne uzun menzilli füze hamlesi
İşgalciler Çocukları Şehid Etti!
İran Devrim Muhafızları Bir Uçak Daha Düşürdü!
İranlı Komutandan Sert Uyarı: “Altyapınızı Daha Ağır Vururuz”
ABD ve İsrail'in Natanz nükleer tesisine saldırdı