Siyonist Yetkiliden Taksim Açıklaması

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emmanuel Nahshon, Taksim'deki saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

İsrailli yayın organı Haaretz'in haberine göre, İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emmanuel Nahshon, saldırının 14 kişilik İsrailli bir turist kafilesine yönelik gerçekleştirildiğini ve yaralılardan 11'inin İsrailli olduğunu açıkladı. 
Nahshon, saldırıda hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı 3 çıkmadan önce yaptığı açıklamada saldırıda 1 İsrail vatandaşının hayatını kaybettiğini diğer ikisinin de durumunun ağır olduğunu kaydetti. Bakan yaralıların beş farklı hastaneden tedavi altına alındıklarını söyledi.

İSTANBUL'A GELECEK

Haaretz'in haberine göre Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Amerika ve İsrail'in Devlet işleri idaresi komite toplantısı için ABD'de bulunan Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold'u ziyaretini kesip İstanbul'a geleceğini de açıkladı.
 
Kaynak : DHA

Ortadoğu Haberleri

İran Dışişleri Bakanı Arakçi İngiltere'yi Uyardı.
Direnişin raporu: Savaşın 20. gününde ne oldu?
İran Devrim Muhafızları: “Nasrallah” Füze Sistemi İlk Kez Kullanıldı
İran Devrim Muhafızları ve Ordusu, ABD Beşinci Filosu'nu ve İsrail'in çeşitli üslerini hedef aldı.
İran’dan sert uyarı: “Enerji altyapısına saldırının bedeli ağır olacak”