Siyonist İsrail'de Uluslararası Askeri Toplantı

Siyonist rejim uluslararası bir askeri toplantıya ev sahipliği yapıyor

12 Eylül'den bu yana İsrail ordusu, dünya ülkelerinin onlarca askeri liderinin katılımıyla uluslararası bir askeri toplantıya ev sahipliği yapıyor.

Isna' Sputnik haber ajansına atıfta bulunarak, Siyonist rejim ordusunun sözcüsü Avikhai Adrei, şunları söyledi: Arap ülkeleri de dahil olmak üzere dünya ordularının onlarca liderinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu uluslararası toplantı, faaliyetlerine başlayacak.

Bu toplantıda muharebe sahasındaki değişim ve yenilik mekanizmaları ve modern yöntemlerin kullanımı ele alınacaktır. Hareket özgürlüğü alanında uluslararası meşruiyeti güçlendirebilecek ve stratejik derinlik yaratabilecek askeri seviyenin dönüştürülmesi ve yükseltilmesi bu toplantının önceliklerinden biri. Toplantı, İsrail'i "bölgesel bir güç" ve "kültürler arasında bir köprü" olarak sunuyor.

Ortadoğu Haberleri

İran Devrim Muhafızları: “Nasrallah” Füze Sistemi İlk Kez Kullanıldı
İran Devrim Muhafızları ve Ordusu, ABD Beşinci Filosu'nu ve İsrail'in çeşitli üslerini hedef aldı.
İran’dan sert uyarı: “Enerji altyapısına saldırının bedeli ağır olacak”
İsrail Medyası: Trump bize ihanet etti
İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız