Siyonist İşgalciler Yine Baskın Düzenledi

İşgalci Yerleşimciler aşırılık yanlısı "Ben Gvir" önderliğinde Mescid-i Aksa'yı bastı

Bugün Perşembe günü, aşırılık yanlısı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir liderliğindeki Siyonist yerleşimciler, Siyonist düşman polisinin yoğun koruması altında kutsal Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Filistin Haber Ajansı, aşırılık yanlısı Siyonist Ulusal Güvenlik Bakanı liderliğindeki düzinelerce Mughrabi Kapısı'ndan gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediğini bildirdi. avlularında ırkçı Talmudik ayinleri gerçekleştirdi.

Düşman polisi, işgalcilere koruma sağlamak ve Filistinlileri saldırı yolundan uzak tutmak için Mescid-i Aksa'nın avlularına özel birimler yerleştirdi.

Cuma ve Cumartesi hariç her gün Mescid-i Aksa, cami üzerinde tam kontrol sağlamak ve onu zamansal ve mekansal olarak bölmek amacıyla düşman polisinin koruması altında yerleşimciler tarafından bir dizi ihlal ve saldırıya tanık oluyor.

Kaynak:TEVHİDHABER

Ortadoğu Haberleri

İran Devrim Muhafızları ve Ordusu, ABD Beşinci Filosu'nu ve İsrail'in çeşitli üslerini hedef aldı.
İran’dan sert uyarı: “Enerji altyapısına saldırının bedeli ağır olacak”
İsrail Medyası: Trump bize ihanet etti
İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor