Şara: İsrail İle Barış Tarihi Fırsat!

Bu açıklama, İsrail parlamentosu Knesset'te düzenlenen olağan dışı bir konferansa katılan Suriyeli iş insanı ve siyasi aktivist Şadi Martini tarafından aktarıldı.

Bu açıklama, İsrail parlamentosu Knesset'te düzenlenen olağan dışı bir konferansa katılan Suriyeli iş insanı ve siyasi aktivist Şadi Martini tarafından aktarıldı. İsrail haber sitesi Walla'nın haberine göre, Martini, yeni bir bölgesel güvenlik düzenlemesini tartışmak üzere düzenlenen konferansta yer aldı.

Martini, Ahmed Şara ile iki hafta önce bir araya geldiklerini ve İsrail konusunda uzun bir görüşme yaptıklarını açıkladı. Şara'nın şu sözlerini paylaştı:
"Ortadoğu'da böyle fırsatlar yüzyılda bir gelir, ancak bu fırsat her zaman açık kalmayacaktır. Hadi bu şansı değerlendirelim, boşa harcamayalım. Çünkü İsrailli, Suriyeli, Suudi, Filistinli ve Ürdünlü çocukların umutla büyümesini istiyorum."

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı