Putin ve BAE Devlet Başkanı ile görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan, Kremlin'de görüştü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan, Kremlin'de bir araya geldi.

Görüşmede, Rusya-BAE arasında çok yönlü iş birliğinin mevcut durumu ile geleceğine yönelik beklentilerin yanı sıra Orta Doğu’daki durum ve uluslararası güncel konular ele alındı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'la yapacağı olası görüşme için en uygun yerlerden birinin Birleşik Arap Emirlikleri olduğunu belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ile görüşeceği yerle ilgili, “Bu tür etkinlikleri düzenlememize yardımcı olmak isteyen birçok dostumuz var. Dostlarımızdan biri de Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı. Karar vereceğiz, ancak sanırım burası uygun, tamamen uygun yerlerden biri" açıklamasını yaptı.

Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'le bir araya gelmeye karşı olmadığını fakat böyle bir görüşmenin koşullarının oluşmasına henüz uzak olduklarını kaydetti.

doğruhaber

Ortadoğu Haberleri

Trump ve Netanyahu, Gazze’de işgal planının ikinci aşamasını devreye sokuyor
Siyonist İşbirlikçisi Terörist Öldürüldü!
İsrail'in Han Yunus'a saldırısı: Narhin'deki çadırlar bombalandı
BAE, Yemen petrollerinin yüzde 70'ine el koyuyor
Gazze'de şehit sayısı 70 bin 117'ye yükseldi