İsrail'de Ordusu'nda görevli bir astsubayın, ordu ile ilgili bazı bilgileri Hizbullah'a sızdırdığı iddiasıyla 1 aydır gözaltında tutulduğu açıklandı.
İsmi açıklanmayan astsubayın, Lübnan'dan İsrail'e uyuşturucu kaçakçılığı karşılığında, İsrail askerlerinin konuşlandığı yerlerin bilgisini Hizbullah'a verdiği suçlamasıyla karşı karşıya olduğu ifade edildi.
Öte yandan İsrail'in kuzeyindeki bir köy ve Nazareth bölgesinde 2 kişinin, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon şikel (433 bin YTL) olan eroinle yakalandıkları ifade edildi. Her iki olayın birbiriyle bağlantısının araştırıldığı kaydedildi
İsrail Ordusunda Hizbullah Casusu
İsrail Polisi, Hizbullah'a askeri bilgi aktardığı şüphesiyle bir astsubayı 1 aydır gözaltında tuttuğunu açıkladı.
Ortadoğu Haberleri
Pezeşkiyan'dan İslam ülkelerine çağrı: Kardeşiz, ihtilaf istemiyoruz, düşmanın oyununa gelmeyelim
Hamaney: Türkiye'ye saldırıları biz yapmadık
İran Dışişleri Bakanı Arakçi İngiltere'yi Uyardı.
Direnişin raporu: Savaşın 20. gününde ne oldu?