İşgalci İsrail Başkanı İsaac Herzog dün verdiği bir demeçte, Tel Aviv'de Bakü Büyükelçiliğinin açılması dolaysıyla Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür etti. "Jerusalem Post" gazeesinin haberine göre, Herzog, işgal altındaki Filistin topraklarında Azerbaycan Cumhuriyeti Büyükelçiliğinin açılmasını onayladığından dolayı ülkenin Cumhurbaşkanı Aliyev'i tebrik etti.
Herzog konuyla ilgili attığı tweetinde "Bu gelişme, bizim önemli dostumuz ve stratejik ortağımız olan Azerbaycan Cumhuriyeti'yle olan yüksek ilişkilerimiz bağlamında ileriye dönük büyük bir adım sayılır" diye kaydetti. (Ajanslar)
İsrail Cumhurbaşkanı: Bakü Bizim Stratejik Dostumuzdur
İşgalci İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Tel Aviv'de Bakü Büyükelçiliğinin açılması dolaysıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, Bakü'yü önemli dostumuz diye tanımladı.
Ortadoğu Haberleri
İran Devrim Muhafızları ve Ordusu, ABD Beşinci Filosu'nu ve İsrail'in çeşitli üslerini hedef aldı.
İran’dan sert uyarı: “Enerji altyapısına saldırının bedeli ağır olacak”
İsrail Medyası: Trump bize ihanet etti
İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor