İşgalciler Yine Katliam Yaptı

Gazze'nin batısındaki Refah bölgesinde, siyonist rejimin yardım dağıtımı için bekleyen Filistinlilere açtığı ateş sonucu en az 23 kişi şehit oldu, 200 kişi de yaralandı.

Sağlık kaynakları, Nasser Hastanesi'ne ulaşan yaralılar arasında çok sayıda ağır yaralının bulunduğunu ve şehit sayısının artmasından endişe edildiğini bildirdi.

Bölgedeki görgü tanıkları, sivillerin sadece insani yardım almak için toplandığı sırada siyonist rejim askerlerinin aniden ateş açtığını aktardı.

Pazar günkü saldırıda da yüzlerce sivil hedef alınmış, onlarca kişi hayatını kaybetmişti.

Filistinli sağlık yetkilileri, yardım kuyruklarında yaşanan bu vahşetin sorumluluğunun siyonist rejimde olduğunu belirterek uluslararası toplumu derhal harekete geçmeye çağırdı.

Gazze'de yaşayan sivillerin insani yardımlara erişimi hayati öneme sahipken, bu saldırılar insani krizi daha da derinleştiriyor. (İLKHA)


Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı