İşgalciler, Serbest Bıraktıkları Gazzeli 3 Esiri Şehid Etti

İşgal kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde 3 esiri, serbest bıraktıktan kısa bir süre sonra ateş açarak katletti.

Yerel kaynaklardan ve görgü tanıklarından alıntı yapan Wafa, işgal kuvvetlerinin üç esiri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki "Zikim" askeri üssünün kapısından serbest bıraktığını aktardı.

Habere göre esirler serbest kaldıktan kısa bir süre sonra Gazze şehrinin kuzeybatısında sahil yolu üzerindeki El-Halidi Camii yakınlarındayken siyonist gambotlarından açılan ateş sonucu infaz edildi.

Üç şehidin naaşının Gazze'deki Şifa Tıp Kompleksi'ne nakledildiği ve şehitlerin Ali ve Nadi Maruf isimli iki yaşlı ile Hamza el-Hattu oldukları aktarıldı. Şehitlerin, geçen Ekim ayının beşinde Gazze Şeridi'nin kuzeyine yönelik saldırısı sırasında esir alındıkları bildirildi.


İLKHA-Doğruhaber

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı