HAMAS : İsrail, yeni şartlar öne sürerek ateşkesi engelliyor

Hamas, işgalci İsrail'in geri çekilme, esirler ve yerinden edilenlerin geri dönüşüyle ilgili yeni şartlar koşması nedeniyle Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına varılmasının ertelendiğini duyurdu.

Hamas, işgalci İsrail'in geri çekilme, esirler ve yerinden edilenlerin geri dönüşüyle ​​ ilgili yeni şartlar koşması nedeniyle Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına varılmasının ertelendiğini duyurdu.

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, "Ateşkes ve esir takası müzakereleri Doha'da Katar ve Mısır'ın arabuluculuğuyla ciddi bir şekilde devam ediyor. Hareket, sorumluluk ve esneklik gösterdi." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "İşgalciler, geri çekilme, ateşkes, esirler ve yerinden edilenlerin geri dönüşüyle ​​ilgili yeni meseleler ve şartlar ortaya koydu ve bu da mevcut anlaşmaya varmayı geciktirdi." denildi.

islami analiz

Ortadoğu Haberleri

İran: Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki petrol tesislerini vuracağız
İran’da yargıdan birlik ve direniş vurgusu: Halk ve cephe birlikte zafer yazıyor
Devrim Muhafızları şehadeti duyurdu
İran Devrim Muhafızları: “Sadık Vaat 4” Operasyonunun 59. Dalgası Başarıyla Gerçekleştirildi
İran Devrim Muhafızları, “Sadık Vaat 4”ün 58. dalgasını başlattı