Lübnan'dan yayın yapan el-Meyadin televizyonunun haberine göre Müslüman Kardeşler Örgütü bir bildiri yayımlayarak muhalif göstericileri hedef alan bir komplonun tezgahlandığını öne sürdü.
Her türlü saldırı ve şiddeti mahkum ettiklerini belirten Müslüman Kardeşler örgütü, kendileri için en önemli şeyin Mısır halkının kanının dökülmemesi olduğunu ifade etti.
Müslüman Kardeşler bildirisinde bazı grupların Müslüman Kardeşleri suçlamak için Tahrir meydanında ve Cumhurbaşkanlığı sarayı önünde toplanan göstericilere saldırı planladığı iddia edildi.
Müslüman Kardeşler, güvenlik güçlerini muhalif göstericilerin Müslüman Kardeşler binalarına yönelik saldırılarına göz yummakla suçlamış ve binalarını korumak için savunma güçleri kurabileceğini açıklamıştı.
YDH
"Göstericilere Saldırı Komplosu Hazırlanıyor"
Mısır Müslüman Kardeşler Örgütü, gösterilere saldırı düzenlenerek suçun kendilerine atılmasını hedefleyen bir komplonun tezgahlandığını açıkladı
Ortadoğu Haberleri
Gazze'nin dumanı Batı Şeria'daki yangını maskeliyor: Sömürge projesinin kalıcı hale geldiği yer
Hamas: İşgal sürdükçe direnişin silahı kalacak
Hizbullah Askeri Korosu'ndan Yeni Klip: "Güçlüydük ve Öyle Kalacağız"
İşgalci Tom Barrack'dan İran İtirafı
Colani, Amerika'dan aferin almaya devam ediyor