İsrail ordusu, Suriye'deki çatışmalar sırasında açılan ateş sonucu 3 havan topu mermisinin, İsrail işgali altındaki Golan tepelerine düştüğünü bildirdi.
İsrailli yetkililer, açık arazilere düşen top mermilerinin herhangi bir zarara yol açmadığını belirtirken, mermilerin yanlışlıkla İsrail topraklarına düştüğünü, kasıtlı bir eylem olduğuna inanmadıklarını ifade etti.
Suriye'de yoğunlaşan çatışmaların yansıması olarak son bir hafta içinde Golan tepelerine 3 havan topu düşmüş, İsraile ait askeri bir araca da kurşun isabet etmişti.
Cumartesi günü de Suriye ordusuna bağlı 3 tank, Golan tepelerinde askerden arındırılmış bölgeye girmişti. AA
Golan'da Hareketlilik Sürüyor
Suriye topraklarından atılan 3 havan topu mermisinin İsrail işgalindeki topraklara düştüğü bildirildi.
Ortadoğu Haberleri
Siyonistlerden itiraf: Psikolojik rahatsızlık yaşayan asker sayısı artıyor
Gazze'nin dumanı Batı Şeria'daki yangını maskeliyor: Sömürge projesinin kalıcı hale geldiği yer
Hamas: İşgal sürdükçe direnişin silahı kalacak
Hizbullah Askeri Korosu'ndan Yeni Klip: "Güçlüydük ve Öyle Kalacağız"
İşgalci Tom Barrack'dan İran İtirafı